Megjelent CARL COX új mixalbuma: Carl Cox at space – The Revolution

Idén tíz esztendeje, hogy Carl Cox elkezdte promoteri és rezidensi munkáját az ibizai Space-ben, s a kerek évfordulót egy limitált kiadású mixalbum megjelentetésével is igyekszik emlékezetessé tenni a rajongók számára.

A dupla CD-nyi anyag a már jól ismert “Carl Cox At Space” mix-széria legújabb részeként lát napvilágot. A mix összeállítását két különböző irányvonal mentén végezte el Coxy: az első, “Space Classics” nevet viselő CD-n az elmúlt 10 év lenyűgöző partijait eleveníti fel, és egyben méltóképpen reprezentálja a zenei sokszínűséget, a forradalmi line-up-okat, valamint a professzionalitást, melyek Carl Space-estjeinek védjegyeit jelentik.

Az album második részén – “Future Classics ” – új és feltörekvő művészek munkáit válogatta össze, újabb bizonyítékát adva annak, hogy továbbra is elkötelezett támogatója a minőségi és innovatív produkcióknak.

A mixen többek között olyan előadók trackjeit találhatjuk meg, mint Eric Prydz & Steve Angello, Joris Voorn, Josh Wink, Yousef, Guti, Loco Dice, Green Velvet, Jon Rundell, Marco Bailey, és persze maga Carl Cox.

A “Carl Cox At Space – The Revolution” július első hetétől már kapható, ám egyelőre kizárólag a Space shopjában, és néhány ibizai üzletben lesz elérhető. Szélesebb körű terjesztésről egyelőre nem nyilatkozott Carl managementje.

CARL COX -ot Magyarországon 2011. október 15-én a TELEKOM BÓNUSZ FESZTIVÁLON láthatjátok és hallhatjátok.

www.carlcox.com

www.bonuszfesztival.hu

Honlap, VPS, Domain, E-mail mind egy helyen! www.innobrand.hu

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..