F*** ME I’M FAMOUS BY CATHY & DAVID GUETTA IBIZA MIX 2011

David Guetta legjújabb mixlemezét a világhírű ibizai partisorozatához készítette, melyet hagyományosan idén nyáron is a Pacha-ban tartanak május 26-tól egészen szeptember 29-ig minden csütörtökön

A világ egyik legsikeresebb dj és producer géniusza, David Guetta összeállította új mixalbumát, a ‘F*** Me I’M Famouse’-t, hogy azok a rajongók se maradjanak hoppon, akiknek nem sikerült eljutniuk idén az egzotikus elektro-house zenéket fémjelző rendezvénysorozatra. A lemez CD-n és digitálisan jelent meg, és mi sem természetesebb, mint hogy a nyár tizenöt legforróbb klubslágerét tartalmazza, nem feledve a saját sikerszámokat sem. Megtaláljuk rajta a ‘Where Them Girls At feat. Flo Rida & Nicki Minaj’ dalt Nicky Romero remixében és 2011 egyértelmű klubhimnuszát, a ‘Sweat’-et, de ezúttal David Guetta és Afrojack remixében. A CD különlegessége, hogy többek között ezek a remixek is csak itt jelennek meg, de a ‘F*** Me I’M Famouse’-re felkerültek, olyan eddig kiadatlan track-ek is, mint például a ‘Pandemonium’ (feat. Carmen – Original Mix) Afrojack & Bass Line-nal (Original Mix).

Ez a mixalbum elejétől végéig napjaink elektro diszkózenéjének a legjavát kínálja. Az egyedülálló népszerűséget elért dj tálalásában olyan kihagyhatatlan dalokat hallgathatunk meg rajta, mint Nadia Ali ‘Rapture’ (Avicii New Generation Extended Mix) című szerzeménye, vagy a ‘Beautiful People’ (Felix Cartel Edit) Chris Brown és Benny Benassi-tól.

A ‘F*** Me I’M Famouse’-t augusztus végén egy vadonatúj David Guetta album követ ‘Nothing But The Beat’ címen, melyről már két sikeres single napvilágot látott, a ‘Where Them Girls At’ David Guetta feat. Flo Rida és Nicki Minaj, valamint a ‘Little Bad Girl’ David Guetta feat. Taio Cruz és Ludacris.

MIXALBUM TRACK LISTA:
1 David Guetta Where Them Girls At (feat. Nicki Minaj & Flo Rida) [Nicky Romero Remix] 03:44
2 Snoop Dogg vs David Guetta Sweat (David Guetta & Afrojack Remix) 05:48
3 Nadia Ali Rapture (Avicii New Generation Extended Mix) 04:00
4 Chris Brown – Benny Benassi Beautiful People (Felix Cartel Edit) 03:44
5 Autoerotique Turn Up The Volume (Original Mix) 03:15
6 David Guetta – Afrojack Pandemonium (feat. Carmen) [Original Mix] 04:07
7 Afrojack Replica (Original Mix) 02:30
8 David Guetta Little Bad Girl (Instrumental) 04:07
9 Chuckie Detroit Bounce (Original Mix) 03:15
10 Third Party Duel (Original Mix) 06:00
11 Tim Mason The Moment (Steve Angello Edit) 04:04
12 David Guetta Bass Line (Original Mix) 05:04
13 Arno Cost Lise (Original Mix) 06:45
14 Sean Miller – Daniel Dubb Sinnerman (Original Mix) 06:15
15 Oliver $ Doin’ Ya Thang (Original Mix) 04:40

www.fmif.fr
www.davidguetta.com

via EMI

Honlap, VPS, Domain, E-mail mind egy helyen! www.innobrand.hu

Be the first to comment

Leave a Reply

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..