HYPNOTIC Electronic Dance Festival @ Pratergalerien, Bécs

2011. október 25. kedd, Pratergalerien Bécs

Ez a buli nem más, mint SVEN VÄTH születésnapi partija, amit együtt szeretnénk végig bulizni veletek. Viszont a születésnapon kívül van itt egy másik megemlítendő évforduló is, ez pedig Sven Väth 30 éves dj pályafutása. Szóval ezen az estén 2 dolog is adott az ünneplésre. Mi hiszünk abban, hogy ez lesz az év legnagyobb bulija Ausztriában! Ti mit gondoltok erről?
Ebből az ünnepi alkalomból adódóan több neves fellépő is ellátogat Bécsbe, hogy együtt ünnepeljen a születésnapossal. Közülük az egyik LOCO DICE aki olyan show-val készül, amire még Bécsben nem volt példa. S ezt Ti 25-én élőben átélhetitek velünk.
Itt lesz még PETER KRUDER, a jól ismert Kruder&Dorfmeister tagja hisz ő most az egyik legragyogóbb csillag Ausztria egén. Továbbá tiszteletét teszi CHRIS TIETJEN is, hogy egy pokolian jó szettel ajándékozza meg az ünneplő közönséget ezen a nem mindennapi eseményen.

Boldog születésnapot Sven!

Line Up: Sven Väth (DE) – Cocoon, Loco Dice (DE) – Desolat, Peter Kruder (AT) – G-Stone, Chris Tietjen (DE) – Cocoon, és sokan mások

Belépő: Elővételben 25 euro, VIP 50 euro, október 1-től elővételi 30 euro, VIP 60 euro, helyszínen 35 euro
VIP jegy tartalmazza: VIP bejárat, VIP tánctér, ingyenes büfé, olcsóbb italárak és 2 ingyen ital

Helyszín: Pratergalerien, 1020 Vienna, Riesenradplatz 6 (next to Riesenrad)
www.hypnotic.at/hu

Facebook esemény:
www.facebook.com/event.php?eid=111917412231985

Honlap, VPS, Domain, E-mail mind egy helyen! www.innobrand.hu

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..