Jay Lumen Spanyolországban is pörgette No 1 dalát

Jay Lumen ezúttal a spanyolországi El Row közönségét kápráztatta el, ahol többek között legutóbbi, a Beatport techno toplistáját immár január óta vezeto dalával is megmozgatta a vendégsereget. Az El Row ez idáig olyan neveket látott vendégül, mint Richie Hawtin, Luciano, Marco Carola, Adam Beyer, Steve Lawler, Chris Liebing, vagy éppen Loco Dice és ebbe az impozáns sorozatba ezúttal Jay Lumen is csatlakozhatott.

Jay Lumen sikert sikerre halmoz. Eloször is januárban megjelent kislemeze még a tavaly év végi Top10-es sikerét is túlszárnyalta. Az EP „The Drummer” címu dala ugyanis a Beatport techno toplistájának egészen No 1 pozíciójáig szárnyalt, melyet cikkünk keltekor immár közel egy hónapja magabiztosan tart. Persze mindez nem lenne elég, ha a közönség nem imádná dalt, de hát mi tagadás a rajongók elragadtatása is meglehetosen egyöntetu. Ilyen óriási siker után nem is volt kérdés, hogy a dal szinte minden buliban a lemezjátszókra kerül. Nem lehetett ez másként Spanyolországban sem.

Mint tudjuk Jay Lumen sikeresen egyesíti mind a DJ, mind pedig a produceri vénát egy személyben. Az egyensúly ezúttal sem lenne teljes, ha nem számolhatnánk be Jay egy újabb fergeteges fellépésérol, melyet Spanyolországban prezentált.

Hazánk fia ezúttal a legendás El Row táncparkettjét rázta fel. A klub annak ellenére, hogy mindössze 4 éves múltra tekint vissza, egy csapásra beviharzott a nemzetközi partykultúra élvonalába. Napjainkban csak Barcelona Space-eként emlegetik, arról nem is beszélve, hogy a világ talán egyetlen hetente teltházat produkáló klubjáról beszélhetünk. Ezen felül, ha mindehhez hozzávesszük, hogy a szórakozóhely kizárólag vasárnaponként tart nyitva, ezzel egyértelmuen felvállalva, hogy afterklubként üzemel, akkor méginkább meglepo, hogy az El Row ez alkalommal is több mint 2500 fot szórakoztathatott Jay Lumen vezényletével.

A klub legenda mivoltát az is fémjelzi, hogy a szervezok kizárólag a legnagyobb neveket invitálják a DJ pult mögé és csakis az igényes elektronikuszenére koncentrálnak hétrol-hétre. Olyan nevek játszottak már itt példának okáért, mint Richie Hawtin, Luciano, Loco Dice, Adam Beyer, Steve Lawler, vagy akár Marco Carola csak hogy néhány nevet említsünk. Így hát még inkább megtisztelo, hogy az El Row vezetoinek felkérésére Jay Lumen is csatlakozhatott ehhez a méltán impozáns sorhoz.

Jay ezekkel a szavakkal kommentálta bulit:

„Egy hosszúhétvége részeként kissé fáradtan, pár óra alvással érkeztem vasárnap Spanyolországba. Ennek ellenére minden fáradtságom elszállt, amint a klubba értem. Egy vasárnapi több mint 2500 emberrel, ki kívánhatna ennél fantasztikusabb bulit a hétvége zárásaként? ? Arról nem is beszélve, hogy klubnak hihetetlen atmoszférája van, igazi spanyolos hangulattal, jelmezbe öltözött közönséggel és rengeteg egyéb kiegészítovel. Óriási élmény volt és szerencsésnek érzem magam, hogy egy ilyen exkluzív helyen játszhattam.”

A buli olyannyira jól sikerült, hogy a klub tulajdonosa még szett közben besétált a DJ pultba és gratulált Jaynek, majd a buli után már elo is irányozota egy következo fellépés lehetoségét. Jay Lumen tehát a világ jelenlegi legismertebb afterbuliján is megcsillogtatta tehetségét, ahol több mint 2500 embert táncoltatott meg.

Mindemellett persze hazai közönségét sem hanyagolja el, hiszen csak kapkodjuk a fejünket azt látva, hogy a legjobb hazai klubok éjszakáit is rendszeresen felfuti.

Honlap, VPS, Domain, E-mail mind egy helyen! www.innobrand.hu

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..