SWINGALONG presents RENEGADES OF JAZZ

2012. április 20. péntek, Apacuka Kávéház Étterem Varieté, Budapest

Új sorozatunk keretében az electro-swing jeles képviselőit mutatjuk be. A jól sikerült márciusi [dunkelbunt] buli után, ezúttal egy német dj / producert, a Renegades Of Jazz név alatt zenélő David Hanke-t invitáltuk Budapestre.

David már korábbi projektjével, a Mash & Munkee duóval ismertté vált, de akkoriban még a funk-break és downtempo szcéna kapta fel a fejét szerzeményeire. Renegades Of Jazz-ként 2010-ben kezdett zenéket megjelentetni Smoove kiadójánál, a Wass Records-nál. „Karabine” című első maxiján, a magyar The Uptown Felaz is otthagyta a névjegyét egy remix formájában. Eddig négy kislemeze és a „Hip To The Jive” című albuma őrzi, a többnyire nyers hangzású, breakbeattel felütött, jazz, latin és swing elemekből építkező számait.

Saját kiadójánál, a Hiperbole Records-nál jelenteti meg április 30-án „All Shook Up” címen az eddigi remixeiből összeállított gyűjteményt, amelyen a Mo’ Horizons, a Basement Freaks, vagy Bajka mellett, a Savages y Suefo duó is szerepel.

Line-up:
Renegades Of Jazz (Wass Records, D)
Savages y Suefo (Agogo Records)

A belépés ingyenes!

www.renegadesofjazz.com
www.soundcloud.com/hiperbole
www.savagesysuefo.com
www.soundcloud.com/savages
www.apacuka.com

Honlap, VPS, Domain, E-mail mind egy helyen! www.innobrand.hu

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..