Love Family Park 2012 – It’s a lovely day @ Hanau, Mainwiesen; Németország

2012. július 08. vasárnap, Hanau, Mainwiesen; Németország

Nyár, napsütés, Sven – Ez a hármas 2012-ben újra Európa-szerte emberek ezreit hozza össze egyenesen Hanau-ba. A Love Family Park szeretettel várja a vendégeit július 8-ra Mainwiesen-be egy lüktető szabadtéri mókára. És ez a meghívás nem csak a nemzetközi DJ szcéna krémjére vonatkozik, mint Sven Väth vagy Ricardo Villalobos.

A hagyományos Love Park vendégül lát Sven Väthen, Ricardo Villaloboson, Loco Dice-on, Lucianon vagy Karottén kívül további sok új tagot is a szakmából. Közülük az egyikőjük Seth Troxler, az elektronikus zene új csillaga, aki először teszi tiszteletét a megszentelt mezőn. Adam Port nem csak a hivatalos LFP traileren tűnik fel a „Someone to love”-val, mert a Keinemusik kiadó előadója a lemezjátszók mögött is feltűnik Hanauban, idén első alkalommal. Ugyancsak először lép fel a Love Parkban a berlini Oliver Koletzki valamint idén debütál a friss Echo Awards győztes Modeselektor is. További különlegesség is várja a látogatókat, mégpedig a Deichkind fellépése. A hamburgi trió 2009-ben már fellépett itt rendkívüli live előadásukkal. Ferris MC is visszatér a „szent mezőre” 2012-ben, hogy új színpadi show keretén belül mutassa be friss albumát.
A nyár legjobb vasárnapjának zenei programja már végleges, a színpadi beosztások, valamint a dekoratív design pedig folyamatosan szervezés és tervezés alatt vannak. A július 8-án Mainwiesenbe látogató vendégek atmoszférikus vizuálra és fényre számíthatnak, mindezt a lemenő nap fényének csodás megvilágításában. Az egyetlen, amit sajnos nem garantálható, az a kifogástalan nyári időjárás, bár a Love Family Park elmúlt éveire visszatekintve ez a legkevésbé sem befolyásoló tényező.

Line-up:
DJ-szett: Sven Väth, Ricardo Villalobos, Loco Dice, Luciano, Dj Koze, Magda, Karotte, Seth Troxler, Oliver Koletzki, Raresh, Barem, Dorian Paic, Adam Port
Live: Deichkind, Modesektor

Jegyinformációk:
www.lovefamilypark.de
Facebook page: www.facebook.com/lovefamilyparkfestival
Facebook event: www.facebook.com/events/206300516129725

Honlap, VPS, Domain, E-mail mind egy helyen! www.innobrand.hu

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..