Jay Lumen a SPACE Miami színpadán!

Photo1

Jay Lumen a legendás SPACE Klub lemezjátszói mögött játszott kiemelt vendégként Miamiban. A “The Techno Loft” rendezvénysorozat keretein belül több, mint 2órán keresztül mozgatta meg az amerikai közönséget.

Hazánk legkeresettebb underground exportcikke 2013-ban is folytatja üstökösszeru pályafutását. Nemrég számoltunk be Get Yaa címu No.1 daláról mellyel ebben az évben is megadta az alaphangot, máris újabb szenzációs hírrel szolgálhatunk.

Jay Lumen ezúttal a világhíru Space Miami falai között bizonyította tehetségét. Az Egyesült Államokbeli klubot tulajdonképpen senkinek sem kell bemutatni, hiszen a Space neve azoknak is ismerosen cseng, akik nem követik napi szinten a klubélet eseményeit.
A Space tulajdonképpen megnyitása óta az elektronikuszene egyik fellegvára legyen szó main stream, vagy underground eloadókról, ám hírnevét mégis elsosorban az igényes és eloremutató zeneiségu parti sorozatainak köszönheti a kezdet kezdete óta.

A Space Miami az USA egyik legmeghatározóbb klubjává notte ki magát az évek során. Ez annak ellenére sikerült neki, hogy az igényes elektronikuszene a 90-es évek után sokáig szinte csak Európában volt igazán meghatározó, ám a Space tudta tartani a lépést és ismét az „Új világra” terelte a közönség és a szakma figyelmét egyaránt.
Természetesen az évrol évre megrendezett WMC-nek is mindig fontos állomása ez a partyhely, mely nyilvánvalóan szintén emeli a Space fényét.
A klubban szinte minden világsztár megfordult már, akárcsak Richie Hawtin, Loco Dice, Marco Carola, Dubfire, Adam Beyer, Luciano, Joris Voorn, Carl Cox, Chris Liebing, és még hosszan sorolhatnánk a nagyobbnál nagyobb neveket.

Az est egyik kiemelt vendége ezúttal Jay Lumen volt, ami igencsak nagy megtiszteltetés és egyben fegyvertény, minden DJ számára.
A tervezett 2 órás szett után még néhány plusz dal is felkerült a lemezjátszókra, nyilvánvalóvá téve, hogy mind a közönség, mind Jay élvezte az estét.

Jay Lumen az alábbi szavakkal kommentálta a Miamiban töltött idot.
“Mindenképpen nagyszeru élmény volt abban a klubban zenélni, melynek bulijait kezdoként még videóról néztem álmélkodva. Hálás vagyok a sorsnak, hogy alkalmam lehetett a Space-ben játszani. Köszönöm mindenkinek!”

Újabb jelentos és egyben mérföldkonek számító klub tunik fel tehát Jay Lumen neve alatt. Mi pedig örömmel figyeljünk hazánk büszkeségének nemzetközi sikereit…

Honlap, VPS, Domain, E-mail mind egy helyen! www.innobrand.hu

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..