Snilloc – új remix a Metroline Limitednél

eed

Ismét egy hazai siker, Snilloc új 12 incses megjelenése a Metroline Limitednél június 25-én látott napvilágot. A Metroline Limited kiadó kérte fel Gábort a remix elkészítésére, aki örömmel vállalta azt, hiszen East End Dubs, egy igazán tehetséges fiatal producer, akinek zenéi nem kisebb kiadóknál jelennek meg mint a Moon Harbour, Little Helpers, Metroine Limited de persze saját kiadóján is jelennek meg munkái.

Snilloctól mostanában már megszokhattuk, hogy megjelenései kapásból olyan fellépők lemezes táskájában landolnak mint Marco Carola, vagy Loco Dice, s most sincs ez másként.
A legfrissebb release, az East End Dubs – Summa című számára készített remix már megjelenés előtt előkelő helyen állt a toplistákon, s olyan előadok kedvence lett rögtön mint: tINi, Okain, Reboot, Tomas Schumacher, Stacey Pullen vagy Monika Kruse. Remélhetőleg hamarosan sok buliban okoz majd ez a track kellemes pillanatokat a közönségnek.

East End Dubs www.eastenddubs.co.uk/
Snilloc: www.facebook.com/collins.aka.snilloc
Hallgass bele: soundcloud.com/snilloc-aka-collins/east-end-dubs-summa-dis-snilloc-remix-metroline-limited
Metroline Limited: www.ml-limited.co.uk/

Honlap, VPS, Domain, E-mail mind egy helyen! www.innobrand.hu

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..