Mika Tivadar Mulató (Bp., VII. Kazinczy u. 47.) 2014. MÁRCIUS

Bogoz-2014-allomárcius 1. szombat
22.00 Lost Minute #007 w/ ROUTE 8 Live, TOM SELECT
A belépés ingyenes.

Line-up:
► Route 8 LIVE
► Tom Select
► DJ Naga
► Peter Bernath

Kapcsolódó linkek:
▌ROUTE 8 (Farbwechsel, Bokhari Records, Nous)

Route 8 live @ Toldi Klub, Budapest 2012
i.mixcloud.com/CEibnv

▌TOM SELECT (Girls and Mathematics)


Tom Select @ RTS.FM Budapest 10.03.2012:

▌NAGA (Hairy)

▌PETER BERNATH (Plug & Lay, RTS.FM)
www.residentadvisor.net/dj/peterbernath


Peter Bernath – Lost Minute Selection (January 2014):
i.mixcloud.com/CFoZOi

március 3. hétfő

19.00 – 23.00 DJ az ablakban: ER (Holy Rollerz)
Hallgatóbarát háttérzene a Mika földszintjén.
A belépés ingyenes.

március 3. hétfő
20.00 Esn Elte Pub Quiz (In English)
It’s a simple but fun pub game in which teams match their general knowledge to score points. If you know who the last Prime Minister of the UK not having a wife was and what Dexter Morgan’s favourite tropical fruit is, join us and win the prize! It would be a mistake to miss it.
Free entry.

március 4. kedd
18.00 Apu azért iszik, mert te sírsz! Puzsér Róbert és Farkas Attila Márton beszélgetése.
A belépés ingyenes.

március 4. kedd
20.00 Kocsmakvíz a Mikában
A kocsmakvíz olyan kocsmai játék, ahol a közönség csapatokat alkot és megpróbálja kiokoskodni a kvízmester által feltett kérdésekre a válaszokat.
Jelentkezni a helyszínen fél8-tól maximum 6 fős csapatokkal lehet. Nevezési díj: csapatonként 500 Ft. A győztes csapat jutalma: egy üveg bor + a nevezési díjakból befolyt összeg. Kvízmester: Nádasdy Vilma.

március 5. szerda

19.00 – 23.00 DJ az ablakban: DJ Suefo
Hallgatóbarát háttérzene a Mika földszintjén.
A belépés ingyenes.

március 5. szerda
20.00 JazzaJ – Harcsa – Pándi – Mitchell

Harcsa Veronika – ének, elektronika
Matthew Mitchell – gitár, elektronika
Pándi Balázs – dob

Három markáns karakter találkozása a JazzaJ szabad terében. Kihagyhatatlan!

Belépő: 1000 HUF
Kedvezményes jegy: 500 HUF
Támogatói jegy: 2000 HUF

március 6. csütörtök

21.00 Magyar Császári Pillanatművek koncert
Akusztikus hangulatfestmények, pillanatcsokrok és a köréjük önállóan szerveződő színes, kreatív társaság.
A Császári Gergely dalszerzői klubestjéből kinőtt zenei műhely ezúttal a budapesti Mika Tivadar mulatóban mutatja be mire képes. Lesz itt minden a sajátos feldolgozástól tudományos-romantikus szerzeményig. Vannak pillanatok, emberek, érzések, dalok. Könnyű és nehéz, kedves és komoly, de leginkább szerethető, énekelhető, néha táncolható saját számok és megaslágerek érdekes, finom akusztikus remixei.

www.facebook.com/pillanatmuvek

A belépés ingyenes.

március 7. péntek

18.30 Mika Diplo Filmklub: A paradicsom… − Jean de Florette II/1. (r.: Claude Berri, 1986)
Téma: Minden idők legjobb francia filmje II/1.
A belépő 1000 Ft, amelyből 500 Ft levásárolható a Mika Tivadar Mulató bárpultjánál.

A Le Monde Diplomatique magyar kiadásának filmklubja szociális, feminista és ökológiai témájú filmínyencségekkel jelentkezik a Mika Tivadar Mulatóban. A vetítés után kötetlen beszélgetés és baráti filmvita Csejk Miklós filmtörténésszel.
Március 7-én pénteken 18.30-tól sokak szerint minden idők legjobb francia filmjét mutatjuk be a Mika Diplo Filmklubban Yves Montand, Daniel Auteuil és Gérard Depardieu főszereplésével. Marcel Pagnol magyarul Dombok vize I-II. címen megjelent regényéből készült legendás film kevéssé ismert hazánkban.
Az írót a dél-franciaországi paraszti-kispolgári világot és alakjait szatirikus formában bemutató színpadi művei, majd ezek megfilmesített változatai tették világhírűvé. A közeg a filmben is a francia paraszti-kispolgári világ, melynek természettel való küzdelmét lehengerlő stílussal ábrázolja. Modernitás és hagyomány csap itt össze, no meg persze nagyon cizellált képet kapunk arról, miért működésképtelen a hagyományos gazdálkodás, és reménytelen pusztulásba szalad az egyén önzőségére építő, közösségi összefogást elvető gondolkodásmód.
(Március 21-én pénteken 18.30-tól ugyanebben a filmklubban a film második részét is levetítjük, melynek gyermekből nővé cseperedő főszereplője az itt még nagyon fiatal, de már gyönyörűséges Emmanuelle Béart, aki Yves Montand és Daniel Auteuil társaságában remek alakítást nyújt.
… és a pokol – Jean de Florette II/2. (Manon des Sources, r.: Claude Berri, 1986) – magyar hanggal. A két film külön is érthető és értelmezhető, de persze együtt az igazi.)

A paradicsom… − Jean de Florette II/1. (Jean de Florette, r.: Claude Berri, 1986, magyar szinkronhanggal) rövid tartalma:

A múlt század eleji Provence-ban, a levendulamezőkkel borított vadregényes tájakon megelevenedő történet az itt lakó emberek élethalálharcát mutatja be, amit egymás ellen, és a vidéken ritka kincsnek számító forrásvízért folytatnak már hosszú évtizedek óta. Ugolin (Daniel Auteuil), a Soubeyran család utolsó reménysége, nagybátyjával, Césarral (Yves Montand) szemet vet a szomszéd tanyájára, ahol gazdagságot ígérő forrás is lelhető. A tulajdonos egy „baleset” folytán távozik az élők sorából, ám az új örökös, Jean de Florette (Gérard Depardieu) se számíthat a helybéliek jóindulatára. Elszántsága a film második, …és a pokol – Jean de Florette II/2. című részében válik sorsszerűvé. Claude Berri, a veretes filmjeiről (Germinal, Uranus) híressé vált francia filmrendező ezúttal egy költőien szép, mély emberi drámákat bemutató, mágikus erejű alkotást varázsolt elénk.
A film trailere: www.youtube.com/watch?v=HuF4rtqfYDs

március 7. péntek

22.00 Puszi együttes + Táp Klub Vajdai Vilivel
A Puszi Együttes budapesti, de nem ezért jó fejek. Szívük gyémántból van és ropogva ver. Zenéjükben ég a tűz, ha meghallod delejes vonzerőt érzel. A Csókolom Zenekar férfitagjainak együttese további 2 taggal kiegészülve. Menő, pesti, disco, sláger, tábortűz, beat, funky, rock, dal, party. A Puszi zenészei a HajtiPajtis fiúk Spenót és Lackó gitárokon, Székely Balázs hegedűkészítő mester dobon, Tóth Marci húzóember szintetizátoron játszik valamint Dj TG Lupin rakja a lemezeket, kapcsolgatja a japán elektronikus zenei herkentyűket és teszi korszerűvé a megszólalást. Ötszólamú vokál, hangszercserék és koreografált színpadi mozgás dobja fel az előadást. A koncert után buli hajnalig DJ Vajdai Vilivel.
A belépés ingyenes.
Belépő: 800 HUF

március 8. szombat

21.30 Nőnapi Tesco Disco + Rustic Shades
Március 8. Mindenképp nőnap. Ennek megfelelően ingyenes. Mindenkinek. És, hogy még jobb legyen ezúttal egy fiatal, de annál tehetségesebb zenekar, a Rustic Shades elveszíti Tesco szüzességét.
Kapcsolódó link:
www.facebook.com/rusticshades?fref=ts
A belépés ingyenes.
március 10. hétfő
19.00 – 23.00 DJ az ablakban: Mr. Herb (Holy Rollerz)
Hallgatóbarát háttérzene a Mika földszintjén.
A belépés ingyenes.

március 10. hétfő

19.00 Menedék Filmklub: Ének és tánc (Canto y Danza, színes, német dokumentumfilm, 75 perc, 2008)
A film után beszélgetés.
A film rövid leírása:
Az énekes Tatiana Miranda és a táncos Ligia Luna ahhoz a nicaraguai nemzedékhez tartozik tartozik, amelynek tagjait az 1979-es sandinista forradalom után Kelet-Európába küldtek tanulni. Hazájuk kulturális fejlődésének, felvirágoztatásának reményében nekivágtak a „nagyvilágnak” Berlinbe és Kijevbe mentek. Ám mire a 90-es évek elején visszatértek Nicaraguába, nem csak a hidegháború utáni Európa alakult át: az egy évtizedes polgárháború és kudarcba fulladt forradalom utáni Nicaragua jövője is egyre bizonytalanabbá vált. Ének és a tánc segítségével mesélnek elveszett álmokról, az idegen országban leélt életről és a honvágyról egy sosem létezett ország után.
A belépés ingyenes.

március 11. kedd

18.00 Apu azért iszik, mert te sírsz! Puzsér Róbert és Farkas Attila Márton beszélgetése.
A belépés ingyenes.

március 11. kedd

20.00 Kocsmakvíz a Mikában
A kocsmakvíz olyan kocsmai játék, ahol a közönség csapatokat alkot és megpróbálja kiokoskodni a kvízmester által feltett kérdésekre a válaszokat.
Jelentkezni a helyszínen fél8-tól maximum 6 fős csapatokkal lehet. Nevezési díj: csapatonként 500 Ft. A győztes csapat jutalma: egy üveg bor + a nevezési díjakból befolyt összeg. Kvízmester: Paizs Miklós.

március 12. szerda

19.00 – 23.00 DJ az ablakban: DJ Nu_Clear
Hallgatóbarát háttérzene a Mika földszintjén.
A belépés ingyenes.

március 12. szerda

20.00 JazzaJ

március 13. csütörtök

21.00 The Mighty Fishers koncert
Belépő: 800 HUF
Az egyetlen zenekar hazánkban, amely a 60-as évek Jamaikájának népszerű tánczenéjét, a rocksteady-t és early reggae-t képviseli. Rengeteg koncerttel, külföldi fellépésekkel a hátuk mögött jönnek és bebizonyítják, hogy Jamaica nem csak a Jamaicaiaké. Az autentikus hangzást a héttagú banda hangszerelése garantálja: dob, basszus, gitárok, orgona, két főének és a vokálok.
Első kislemezük (“High Four”) 2011. szeptemberében jelent meg CD formátumban, azóta elérhető online a Liquidator Music (ES) honlapján, SoundCloud-on és sok másik dallal együtt a zenekar YouTube csatornáján. A lemez egyik dala 2012. tavaszán megjelent a német Mad Butcher Records Skannibal Party vol. 11 válogatás lemezén is.


www.youtube.com/user/mightyfishers
www.madbutcher.de/RELEASES.114.0.html?&tx_iimmbrelease_pi1%5Blabel+_id%5D=6&tx_iimmbrelease_pi1%5BshowUid%5D=243
www.liquidatormusic.com/tienda/en/ska-actual-cd/6713-high-four.html

Első budapesti bemutatkozásuk óta sok európai városban megfordulatak már, úgy mint: Pozsony (SK), Bécs, Großwarasdorf (A), Schwäbisch Gmünd, Erfurt, Berlin (DE), Baden, Lucerne (CH), Strasbourg (FR), Koksijde (BE), Sibenik, Lepoglava (HR). Olyan előadókkal egy színpadon, mint Mr. T-Bone, Dave Hillyard, Larry McDonald avagy a Hot Knives.

március 14. péntek

18.30 Mika Skandi Filmlub: Drømmen (r.: Niels Arden Oplev,2006) – eredeti nyelven, angol felirattal
Minden idők legjobb iskolás tematikájú filmje – Martin Luther King emlékére.
Filmklub vezető: Csejk Miklós filmtörténész, kulturális újságíró
Trailer: www.youtube.com/watch?v=fhdcFGHSmUs
Skandi honlap: www.skandinavhaz.hu/
A belépő 1000 Ft, amelyből 500 Ft levásárolható a Mika Tivadar Mulató bárpultjánál.

A Skandináv Ház filmklubjában, ahol a filmeket eredeti nyelven, angol felirattal vetítjük (minden páratlan hét péntekén 18.30-tól a Mika Tivadar Mulatóban), most Niels Arden Oplev, a világsikerű A tetovált lány rendezőjének elgondolkodtató drámáját mutatjuk be, mely az 1960-as évek Dániájában játszódik. A film egyrészt főhajtás a 46 évvel ezelőtt, április 4-én meggyilkolt Martin Luther King előtt, másrészt bátran kijelenthetjük, hogy az iskolás filmek tematikában folytatása, újragondolása Francois Truffaut Négyszáz csapásának, és jobb, mint a Holt költők társasága vagy a Mona Lisa mosolya. Ezt a filmet mindenféleképpen látni kell, már csak azért is, mert a tematikára nem jellemzően, ám a mai skandináv gondolkodáshoz méltón, itt most nemcsak a szabadelvű tanár, hanem az egyik szülő is az igazságtalanság ellen lázadó gyerek mellé áll. Nem kell sok idő ahhoz, hogy elszabaduljon a pokol…
A vetítés után kötetlen beszélgetés és baráti filmvita Csejk Miklós filmtörténésszel.

A FILM. Drømmen (r.: Niels Arden Oplev,2006) rövid tartalma:
Nies Arden Oplev, a világsikerű A tetovált lány rendezőjének elgondolkodtató drámája az 1960-as évek Dániájában játszódik, és egy tizenhárom éves fiú történetét meséli el, aki szembeszáll az iskola zsarnoki vezetőivel. A tinédzser korú Frits apjánál súlyos depressziót diagnosztizálnak, és szanatóriumba szállítják. Hogy ideiglenes hiányát pótolja, Frits anyja vesz egy tévét, így a fiú megismerkedhet a világgal, többek között Martin Luther King tanaival, melyek nagy hatással vannak rá. Frits épp most kezdte el középiskolai tanulmányait, és „ami a szívén, az a száján” stílusa, valamint a hippiket idéző hosszú haja miatt a konzervatív tanári kar rövid úton kinézi magának, s az iskolaigazgató egy ártatlan csínt követően olyan súlyosan bántalmazza, hogy a fiút kórházba kell szállítani. Meghunyászkodás helyett azonban Frits úgy dönt, hogy követi King tanait, és csendes ellenállást szít iskolai elnyomóival szemben.

március 14. péntek

BOGOZ LEMEZBEMUTATÓ!!!
22.00 Gyík zenekar
Az akusztikus hot-hop apostolai loopolt gitárokkal, bítboksszal, és füstös mesékkel.
Nagy Viktor – rap/szöveg
Balogh Borsa – gitár, basszus, loopok, beatbox, cajon
Lukovich András – gitár
www.facebook.com/gyikzenekar
23.00 Bogoz lemezbemutató koncert
Balogh Csaba Csé – ének, gitár, zongora és szintetizátor
Kalmár Tibor – basszusgitár, vokál
Prommer Patrik – dob, vokál
Új csillag az alterpop egén: melódiaközpontú dalok, emlékezetes sorok, vartyogó basszus és feszes dob.
www.facebook.com/bogoz
bogoz.hu
bogoz.bandcamp.com/album/azt-hiszem-m-gis-viszem-a-sz-vem
00.00 Mika Házibuli Péntek w/ Disc Bobby
Zene, tánc, házibuli hangulat reggelig.
A belépés ingyenes.

március 17. hétfő

19.00 – 23.00 DJ az ablakban: Holy Rollerz
Hallgatóbarát háttérzene a Mika földszintjén.
A belépés ingyenes.

március 17. hétfő

20.00 Esn Elte Pub Quiz (In English)
It’s a simple but fun pub game in which teams match their general knowledge to score points. If you know who the last Prime Minister of the UK not having a wife was and what Dexter Morgan’s favourite tropical fruit is, join us and win the prize! It would be a mistake to miss it.
Free entry.

március 18. kedd

18.00 Apu azért iszik, mert te sírsz! Puzsér Róbert és Farkas Attila Márton beszélgetése.
A belépés ingyenes.

március 18. kedd

20.00 Kocsmakvíz a Mikában
A kocsmakvíz olyan kocsmai játék, ahol a közönség csapatokat alkot és megpróbálja kiokoskodni a kvízmester által feltett kérdésekre a válaszokat.
Jelentkezni a helyszínen fél8-tól maximum 6 fős csapatokkal lehet. Nevezési díj: csapatonként 500 Ft. A győztes csapat jutalma: egy üveg bor + a nevezési díjakból befolyt összeg. Kvízmester: Nádasdy Vilma.

március 19. szerda

19.00 – 23.00 DJ az ablakban: DJ Constant
Hallgatóbarát háttérzene a Mika földszintjén.
A belépés ingyenes.

március 19. szerda

20.00 JazzaJ

március 20. csütörtök

21.00 Go Plastic! koncert
“Minden lépéskoppanásában, minden esőcsepp földre hullásában, vonatok kattogó zajában mind ott van a zene. Nem szabad keresni, ha kell, majd megtalál. Akár egy autó irányjelzőjének pattogása is lavinaszerű gondolatokat ébreszthet.” Ezek az érzések és gondolatok a GO PLASTIC! legfõbb mozgatórugói. Igyekszenek hitelesen átadni egyéni élményeinket a külvilág felé, mely élményeket a zene formál kollektív egységgé. A rendelkezésükre álló technikával, hangszerekkel kívánják kifejezni elképzeléseiket a zene nyelvén.
Zenei stílus: alter-electro
Lajtavári Dóra – ének
Nagy Ferenc – gitár, billentyű, Electronica
Máté Adrián – basszusgitár
Harján Árpád – dob
A belépés ingyenes.

március 21.

18.30 Mika Diplo Filmklub: … és a pokol − II/2. (Manon des Sources −Jean de Florette II/2, r.: Claude Berri, 1986) – magyar hanggal.
Téma: Minden idők legjobb francia filmje II/2.
A belépő 1000 Ft, amelyből 500 Ft levásárolható a Mika Tivadar Mulató bárpultjánál.
Filmklub vezető: Csejk Miklós filmtörténész, kulturális újságíró
Diplo honlap: www.magyardiplo.hu/
Trailer: www.youtube.com/watch?v=HuF4rtqfYDs

március 21.

22.00 Balkan Party
Ha szereted Boban Markovic-ot, Shantelt vagy Goran Bregovic-ot, akkor ez a buli neked szól! Fülbemászó balkán dallamok az egész estés tánchoz és őrülethez. Az est királyai a rézfúvósok lesznek. A zenéről a Most Wanted duója, Ramses Hoppa (NL) és Lapidem (FR) gondoskodik. Egy este a nemzetközi a kavalkád jegyében.
A belépés ingyenes.

március 22. szombat

Bedroom@Mika_2014_03_22
22.00 Bedroom
Line-up:
● ADAM TOUCH
● FLIXON
● CONTAN
● CARNERO
● MONOCLICK
● ELECTRIC BOUTIQUE
Lights & Effects:
PROTOLUX
A Bedroom három barát szövetsége, akik a hálószobák keverői mellől a klubok dj pultjai mögé keveredtek. Barátságuk a csapat megalakulása előtt 6 évvel kezdődött. Az akkor még NVS Crew néven futó hármas összefonódását erősen befolyásolta a zene iránt érzett szeretetük. Az eltelt öt év során magukra leltek a négynegyedek között, és kialakult az egymásra épülő, egymást kiegészítő hangzásviláguk. Stílus: Deep Tech House.
A belépés ingyenes.

március 24. hétfő

19.00 – 23.00 DJ az ablakban: Holy Rollerz
Hallgatóbarát háttérzene a Mika földszintjén.
A belépés ingyenes.

március 25. kedd

18.00 Apu azért iszik, mert te sírsz! Puzsér Róbert és Farkas Attila Márton beszélgetése.
A belépés ingyenes.

március 25. kedd

20.00 Kocsmakvíz a Mikában
A kocsmakvíz olyan kocsmai játék, ahol a közönség csapatokat alkot és megpróbálja kiokoskodni a kvízmester által feltett kérdésekre a válaszokat.
Jelentkezni a helyszínen fél8-tól maximum 6 fős csapatokkal lehet. Nevezési díj: csapatonként 500 Ft. A győztes csapat jutalma: egy üveg bor + a nevezési díjakból befolyt összeg. Kvízmester: Paizs Miklós.

március 26. szerda

19.00 – 23.00 DJ az ablakban
Hallgatóbarát háttérzene a Mika földszintjén.
A belépés ingyenes.

március 26. szerda

20.00 JazzaJ

március 27. csütörtök

Peet_Project21.00 Peet Project koncert
Belépő: 800 HUF Diákjegy: 500 HUF
Hazánk nemzetközi hírű jazz-pop-funk zenekara, a Peet Project 2009-ben elnyerte a Jazzy Rádió országos dalversenyének fődíját. Ekkor jelent meg első lemezük, a “Pink Spirit”, melyet 2011 novemberében a “Turn you on” című második nagylemez követett, a harmadik album pedig 2013 tavaszán került a boltokba “Overseas” címmel.
Rendkívül fiatalos, olykor lendületes, olykor könnyed zenéjük korszakalkotó különlegessége, hogy a funky és pop alapú, némi jazzes szabadsággal fűszerezett környezetben a zenekar frontembere, Ferencz Péter “Peet” által prezentált ének és hegedűjáték egyenrangú szerepet kap a szaxofonnal és egyéb szólóhangszerekkel.

Koncertrepertoárjuk a dallamos és lendületes saját szerzeményeik mellett saját hangszerelésű feldolgozásokat tartalmaz egyedi megszólalásban. A csapat neve jól ismert a hazai klubéletben, hiszen a fiúk tucatnyi teltházas koncertet tudhatnak maguk mögött a budapesti és vidéki klubokban egyaránt. A Peet Project harmadik stúdióalbumával a tengerentúli smooth jazz rádiókban átlépte a heti 100-as játszást, ezzel a rádiós játszási listák élére törve a zenekar kiemelt vendégként hivatalos meghívottja lett Amerika legnagyobb, mintegy 10.000 fős napi látogatottságú jazz fesztiváljának, a 2013. áprilisában megrendezésre került floridai Seabreeze Jazz Festivalnak, 2013. októberében pedig a műfaj legnevesebb tengerentúli fesztiváljának, a los angelesi Catalina Island JazzTrax Festivalnak. Az amerikai közönség mindkét esetben álló ovációval méltatta a mindkét fesztiválon első magyarként és egyetlen európai meghívottként fellépő Peet Project koncertjét, a JazzTrax szervezői pedig a “Debut Artist of The Year” díjjal jutalmazták a csapatot. A külföldi szereplések után 2014. januárjában Peeték James Copley-t, a világhírű francia zenekar, az Electro Deluxe frontemberét látták vendégül teltházas budapesti koncertjükön, akkor is a Mika Tivadar Mulatóban.
A zenekar tagjai:
• Ferencz Péter (Peet) – hegedű/ének
• Magán Olivér – zongora
• Szedlár Dávid – basszusgitár
• Gudics Marcell – dob
• Závodi Attila – szaxofon

március 28. péntek

18.30 Mika Skandi Filmklub: Tatt av kvinnen (Petter Naess, 2007) – eredeti nyelven, angol felirattal
Téma: Miért nem érti egymást férfi és nő?
A belépő 1000 Ft, amelyből 500 Ft levásárolható a Mika Tivadar Mulató bárpultjánál.
Filmklub vezető: Csejk Miklós filmtörténész, kulturális újságíró
Skandi honlap: www.skandinavhaz.hu/
Trailer: www.youtube.com/watch?v=rY3RAfcpsog

22.00 Mika Házibuli Péntek: Disc Bobby & DJ Delgado
BULI, TÁNC, HÁZIBULI HANGULAT!
Az egész azzal kezdődött, hogy mindig ugyanaz a két srác állt a magnó mellett a házibulikban. Lábmozgató stíluskavalkád a hiphoptól az elektro-szambáig, kettőnégytől a törtütemig.
március 29. szombat
22.00 Lost Minute #008

március 31. hétfő

19.00 – 23.00 DJ az ablakban: Holy Rollerz
Hallgatóbarát háttérzene a Mika földszintjén.
A belépés ingyenes.

március 31. hétfő

20.00 Esn Elte Pub Quiz (In English)
It’s a simple but fun pub game in which teams match their general knowledge to score points. If you know who the last Prime Minister of the UK not having a wife was and what Dexter Morgan’s favourite tropical fruit is, join us and win the prize! It would be a mistake to miss it.
Free entry.

Honlap, VPS, Domain, E-mail mind egy helyen! www.innobrand.hu

Be the first to comment

Leave a Reply

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..