L o s t M i n u t e #010 @ Mika Tivadar Mulató

lost_minute_10

2014.05.09. Péntek 22:00 @ Mika Tivadar Mulató

L o s t M i n u t e #010

► S Olbricht LIVE
► Erro & Contan
► Naga & Peter Bernath

VJ: Vandelina

A belépés ingyenes! / FREE ENTRY!

Kapcsolódó linkek:

▌S OLBRICHT (Farbwechsel, Opal Tapes, Silf)

farbwechselrecords.com/
S OLBRICHT interjú a HAANG.hu-n:
haang.hu/s-olbricht/

▌ERRO (Skylines)
www.mixcloud.com/erromuzik

Somogyi Csaba azaz Erro, 89-ben született Kiskunhalason. 14 évesen kezdett komolyabban foglalkozni az elektronikus zenével. 2004-ben Szegeden kezdi meg zenei aktivitását és itt ismerkedik meg Szikriszt Péterrel(Peter/Cinetrip). 2010-ben közös elgondolással hozzák létre a Skylines(“…ahol az ambient és a dub találkozik.”) névre keresztelt brand-et. 2009-ben kezd komolyan foglalkozni a dub techno és ambinet stílus minden irányzatával, valamint a saját partyk szervezésével. Elindulnak a produceri munkálatok.
2010 óta rezidens a szegedi Casablanca Kávézóban, valamint ugyanettől az évtől kezdve, rendszeres vendége a bolgár tenger part kávézóinak mint lounge dj. 2013-ban az RTS.FM budapesti képviseletével lép komolyabb kapcsolatba, mely mérföldkő saját zenei karrierjén belül. Ugyanebben az évben pörögnek a szettjei a Tilos Rádióban és a New York-i globalmixxradio-ban, valamint olyan fővárosi undergorund rendezvényeken vendégeskedik mint a Bedroom vagy a Deepfileds.

▌CONTAN (S p i e l : f e l d, Skylines)

Contan zenéhez való különleges hozzáállása már gyerekkorában megmutatkozott. Legszívesebben warmup szetteket játszik, amit zeneileg nagy odafigyeléssel épít fel. Ambient, deep, dub: címszavakban ezek jellemzik techno- és houseorientált stílusát, de örömmel tesz fel dallamosabb, vidámabb darabokat is. 2011 óta elválaszthatatlan párost alkotnak Carnero-val, akivel Szegeden a méltán híressé vált Skylines Family rendezvényein, a csapat oszlopos tagjaiként melegítik a táncteret, valamint a Skylines által minden hónapban megrendezésre kerülő DubSzerda elektronikus zenei délutánokon játszanak improvizatív négykezest.

▌NAGA (Lost Minute, Hairy)

▌PETER BERNATH (Lost Minute, Plug & Lay, Selection Sorted)
www.residentadvisor.net/dj/peterbernath


Peter Bernath – Lost Minute Selection (January 2014):
i.mixcloud.com/CFoZOi

FB event: www.facebook.com/events/247448252105214/

Honlap, VPS, Domain, E-mail mind egy helyen! www.innobrand.hu

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..