ELECTRO SWING CLUB BUDAPEST @ Orfeum

ESC Budapest - Chris Tofu flyer

2014. április 25.
Orfeum a pesti mulató (Budapest, Erzsébet krt. 43-49.)
CHRIS TOFU (Electro Swing Club London, UK)
Savages y Suefo (Agogo Records)

Az Orfeum sok tekintetben úttörő tevékenységének nemzetközi szintű elismerése, hogy a világszerte töretlen sikerű, mindössze maroknyi városban (Hollywood, Párizs, London, Amszterdam, Toronto, Zürich, Brüsszel, Prága stb.) jelen lévő, franchise-ban működő, elit klubhálózat egyedüli magyar tagjaként elindította az Electro Swing Club Budapestet.

A 20-as, 30-as évek dekadens, fülledt világát idéző partikon menő electro swing dj-k keverik a trendi, lüktető és féktelen erőket felszabadító zenéket, valamint élő produkciók és börleszk-táncosok is színesítik a képet.

Chris Tofu 1995 óta áll a lemezjátszók mögött és adagolja a zenei eklektikát a nagyérdeműnek. Igazi bohém, aki az elmúlt két évtizedet nem csak végigzenélte, de olyan fesztiválok szervezésében is részt vett, mint a Bestival, a Big Chill, a Secret Garden, vagy éppen a Glastonbury fesztivál Shangri-La színpada. Emellett ő az összekötő kapocs a világ két legnagyobb electro-swing partisorozata az Electro Swing Club és a White Mink között.

A hazai oldalt ezúttal a Savages y Suefo dj/producer duó fogja képviselni. Ők producerként, remixerként és dj-ként is ismertek a nemzetközi electro-swing szcénában, sokfelé játszottak Európa-szerte, zenéik pedig jó néhány válogatáslemezre felkerültek. Új Remix EP-jük februárban jelent meg bakeliten is olyan remixerek közreműködésével, mint [dunkelbunt], Kid Loco, vagy Fab Samperi. Április elsejei hír, de igaz, hogy Suefo az IKEA dj mix versenyének egyik nyertese.

A dj-k és a live act mellett Marcell & Dóra börleszk-táncshowja emeli az este hangulatát.

Kapunyitás 22 órakor.

Jegyárak
■ Elővételben: 1.500 Ft
■ A helyszínen: 2.500 Ft
www.electroswingclub.com
www.facebook.com/chrisdjtofu
www.savagesysuefo.com
www.facebook.com/MarcellDora

Event: www.facebook.com/events/220927784769239/?context=create&source=49#

Honlap, VPS, Domain, E-mail mind egy helyen! www.innobrand.hu

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..