Budapesten duplázik az Ignite!

ignite_band

Pontosan tíz évvel a nagysikerű Our Darkest Days után, a Century Media kiadó gondozásában 2016. január 8-án jelent meg A War Against You című legújabb Ignite lemez. A lemez, – ami a megjelenés hetében az első helyen nyitott az amerikai iTunes Metal chartson – speciális, magyar változatban is napvilágot látott. A korongon az Ignite-ra jellemző HC-s dallamok és tempós nóták sorakoznak fel, így a banda senkinek nem okoz csalódást. Főleg azoknak nem, akik azt gondolták, az előző lemez után már jobb nem jöhet. Mert jött! 2016. január 28-29-én a Barba Negra Music Clubban dupla Ignite-koncert lesz!

A kaliforniai punk-rock csapat 2016. január 14-én az EMP Persistence Tour keretén belül indítja turnéját nyugat-Európában a TERROR, a H2O, az Iron Reagan, a Twitching Tongues, a Wisdom In Chains és a Risk I társaságában. A sorozat végén minden magyar rajongó nagy örömére, a csapat dupla lemezbemutató koncertet ad a Barba Negra Music Clubban. Így aztán mindenki megkaphatja az igazi Ignite érzést.

A január 28-i bulin a Fatal Error lesz az előzenekar, akik már izgatottan várják az estét. A csapat a közelmúltban mutatta be új dalát, mely a „Nem leszek kutyája” címen fut. Természetesen nem is tölthetnénk szebben az estét, mint az ő felvezetésükkel. Egyébként a zenekar alaposan belevetette magát a téli klubszezonba, folyamatosan járják az országot, de az Ignite-os buli kiemelt helyet élvez!

És miért duplázik az Ignite?

“Tavaly januárban sokan rekedtek kint a teltház miatt. Szerettük volna, ha idén már mindenki befér, ezért döntöttünk a dupla Barba Negra mellett.” – mondta el Téglás Zoli a zenekar énekese. Az Ignite előtt a két este folyamán többek közt a Cseh Tamás Program által delegált zenekarok is bemutatkoznak.
Már csak párat kell aludni!

Ignite duplakoncert
2016. január 28-29
Barba Negra Music Club
Kapunyitás: 20:00

Előzenekarok:
Satelles, Fatal Error (2016. január 28)
Down For Whatever (D), Ék (2016. január 29)

IGNITE 2016:
Téglás Zoli – ének
Brett Rasmussen – Bass
Brian Balchack – Gitár
Craig Anderson – Dob
Kevin Kilkenny – Gitár

IGNITE online:
www.facebook.com/igniteband
facebook.com/teglaszoltanofficial
www.igniteband.com/

www.youtube.com/ignitepunk

Jegyek:
3990 Ft,- early bird – elfogyott
4490 Ft,- a készlet erejéig
4990 Ft,- a készlet erejéig

Jegyértékesítés:
Barba Negra Music Club jegypénztára
Nyitva tartás: hétfőtől szombatig 14 és 20 óra között
Cím: 1117 Budapest, Prielle Kornélia utca 4.
Barba Negra Music Club rendszerében: musicclub.barbanegra.hu/ignite_20160128
Broadway Jegyiroda rendszerében: broadway.jegy.hu/program/ignite-64051/311004
Ticketportal rendszerében: www.ticketportal.hu/event.aspx?id=40486

www.facebook.com/BARBA.NEGRA.MUSIC.CLUB
www.facebook.com/barbanegratrack
www.facebook.com/pressoneofficial

Honlap, VPS, Domain, E-mail mind egy helyen! www.innobrand.hu

Be the first to comment

Leave a Reply

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..