Szexről és Budapestről mesél új klipjében a Roy és Ádám Trió

Közel 20 éve léteznek, de továbbra is keresik az új utakat és az izgalmat a zenében. A Roy és Ádám Trió idén új albumot jelentetett meg, melyhez most egy vadonatúj klip is készült.

1998-ban ismerkedhettünk meg a Roy és Ádámmal, mely időközben a teljes jogú taggá vált Csányi Zoltánnal Roy és Ádám Trióvá bővült. Ismert dalaikat kívülről fújjuk: Trambulin, a Csapból is én folyok, Az én órám másképp jár, hogy csak hármat említsünk a sok rádióból és koncertekről ismert szám közül. A zenekar azonban nem hátrafelé néz, folyamatosan előre tekint: Royék a legutóbbi, 2011-es Küldözési mánia után 6 évvel idén új zenei anyagot készítettek. A RÄZ teljesen új utakat keresve lépett előre, keverve a mai modern hangzást a tőlük megszokott tradicionális gitárzenével. A teltházas A38-koncerten bemutatott RÄZ album két jól ismert hazai zenei producer, Takács Zoltán Jappán és Szakos Krisztián közreműködésével készült.

– A “dalcentrikusságot” megtartva,a két hangszerelő, illetve zenei producer elektronikusabb szemléletét keverve a trió szárazabb, rock hangzásával, egy még egyedibb anyag létrehozása volt a cél, mivel ilyen jellegű matériát még nem csináltunk – mesél a lemez készítéséről Nagy Ádám gitáros. – A szerző, előadót nyilván az embert közvetve és közvetlenül körülvevő világ történései inspirálják , és mivel ez folyamatosan változik, mi is erre reflektálunk. Inspirál titeket is, hogy keressétek az új utakat, hangzásokat!

Eddig a lemez két dalához, a Szerelmi állapot, és a Komolyan sírok című számokhoz készült klip. Most itt a harmadik: a Szex és Budapest című dalhoz készített kisfilm.

Szex és Budapest

A Szex és Budapest című új dalunkhoz ezúttal Regős Ábel rendezett videoklipet, aki dokumentarista látványvilágot hozott létre és igazi párokkal forgatott. Kamerájával beleselkedik a valóságos budapesti éjszaka helyszíneire. A klip operatőre Csingun Ádám volt.

A RÄZ idei teljes albuma:
iTunes: apple.co/2Av2mOR
Deezer: bit.ly/2hmEk3W
Spotify: bit.ly/2zIFyhA
Googleplay: bit.ly/2jcS29S
Amazon: amzn.to/2yKdoTc

RÄZ-Facebook: www.facebook.com/royesadamtrio/
RÄZ: www.royesadam.hu

Honlap, VPS, Domain, E-mail mind egy helyen! www.innobrand.hu

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..