Egyszer egy évben, egyszer egy életben JUNK- és Koszi Janka BIG BAND-koncert a Kobuciban

Húsz zenész, jazzfunk és Koszi Janka – idén is csak egyetlen alkalommal lesz JUNK BIG BAND-koncert augusztus 24-én Budapesten, a Kobuci Kertben.

Funk, soul, pop és R’n’B is lesz a JUNK BIG BAND idei, Kobuci Kert-es koncertjén, ahol a nagy létszámú zenekar Koszi Jankával kiegészülve a Beatlestől egészen Beyonce-ig merészkedik majd a dalokkal. Az augusztus 24-i koncerten húsz olyan fiatal tehetséges és képzett zenész áll majd a színpadon, akik leginkább az örömzenélésben hisznek.

A magyar zenei élet legkiemelkedőbb tagjaival is koncertezett már a 2014-ben alakult nagyzenekar. A korábbi években Harcsa Veronika, Tátrai Tibor, Barabás Lőrinc, Kozma Orsi, Nagy Ádám, Kohánszky Roy és Tóth Vera is elfogadta a felkérésüket a közös zenélésre. Idén Koszi Janka a sztárvendég a különleges eseményen. A fiatal énekesnő a PASO-n át Király Viktorig számos hazai formációval dolgozott együtt, és rendszeres vendége a különleges hangulatú Random Trip estjeinek is.
Az augusztus végi koncerten a feldolgozások mellett saját számokat is játszanak majd a békeidőben is legalább 10 zenésszel koncertező együttes tagjai. Hero című albumuk idén tavasszal jelent meg, mely egy 6 saját szerzeményből álló EP, 10 fős hangszerelésre írva. „Rengeteg zenei hatás ötvözete ez az első saját számokból megjelentetett anyag a 6 dal is egészen széles zenei stíluspalettát ölel fel. A dalok leginkább a hétköznapi hős mondanivalóját és az ehhez párosuló kérdéseket, problémákat, érzéseket fogalmazzák meg. A címadó Hero című dal egészen filmzenei magasságokba viszi és öltözteti azokat a hősöket akik egyszerű civil mivoltukban is valami fontos célért küzdenek” – mondja Student Tamás, a zenekar egyik alapítója.

Ritka alkalom nem csak Budapesten, de országos, sőt nemzetközi szinten is, hogy ilyen sok zenész egy színpadon álljon. Az alkalom pedig évente csak egyszer adatik meg: augusztus 24-én, péntek este 20 órától a Kobuci Kertben. Aki itt lecsúszik róluk, már csak vidéken láthatja őket – vagy az egyre sűrűsödő külföldi megkereséseik egyikén, Németországban vagy Franciaországban.

Esemény: www.facebook.com/events/249688559144137/
Jegyár: 1500 / 2000 Ft
2017-es Junk Big Band koncert a KOBUCIban: www.youtube.com/watch?v=t5oBCUfGvys&list=PLNcTk-W8zOCHQ3DtGzY_BvxnNSIcUNOli
Junk Facebook: www.facebook.com/junk.music.hungary/

Honlap, VPS, Domain, E-mail mind egy helyen! www.innobrand.hu

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..