Ebbe a barokk környezetbe helyeződik szombaton a Moonwalk és a technó

Van néhány jó képünk arról az impozáns helyszínről, ami újfent befogadja a techno stílust.

Szeptember 15-én, szombaton, különleges helyszínen kerül megrendezésre a DFFRNTLY sorozat aktuális epizódja, melyen az olasz Moonwalk duó kerül a középpontba, megelevenítve a Stil Vor Talent kiadó technósabb hangzásvilágát.

Ez a miliő a Kiscelli Múzeumnak is helyt adó Kiscelli kastély lesz, melyet még a 18. században emeltek maga barokk stílusában és mai napig megőrizték annak jó állapotát, kívül és belül is egyaránt.

Az épületben több féle rendezvényt szerveznek, esküvőket, fogadásokat, találkozókat, de technó eseménynek nem sűrűn ad helyet. A régmúltban több elektronikus zenei esemény is megfordult itt, nyáron a múzeum udvarát is birtokba vették a 4/4 ütemek, de most igazán közel, a kastély lelkébe invitál minket a DFFRNTLY csapat.

Az önmagában is csodás látványt extra vizuállal, extra hanggal egészítik ki, ahol a Moonwalk páros biztos még extrább zenei élményt prezentál majd. Érdemes lesz tehát ellátogatnunk a III. kerület Kiscelli utca 108. szám alá!

Az eseményre jegyek még elővételben kaphatók, de sietni ér, mert korlátozottak a férőhelyek!

www.facebook.com/events/288612295051350/
oneticket.hu/dffrntly-moonwalk-2309

Honlap, VPS, Domain, E-mail mind egy helyen! www.innobrand.hu

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..