5 dolog, amit vigyél magaddal a Startup Safarira

A Startup Safari – ahogy a neve is utal rá – egy olyan izgalmas eseménysorozat, melynek keretében helyszínről helyszínre járva ismerheted meg a számodra érdekes cégeket, szakmákat, embereket, elsősorban az infokommunikációs szektor, a kreatívipar, a startup-kultúra és a köréjük csoportosuló üzleti szolgáltatások és társadalmi ügyek területéről. Egy ilyen Safarin nemcsak inspirálódhatsz, de együttműködő partnerekre, akár állásra is szert tehetsz. Ehhez adunk most 5 jótanácsot, hogy felkészülten Safarizhass április 17-19. között.

1. Önéletrajz
Sokan elfelejtik, pedig az egyik legfontosabb dolog a jó állások megcsípéséhez. A személyesen átadott önéletrajzok által megjegyezhetőbbé válik az ember. Egy beszélgetés közben nem feltétlenül jut valaki eszébe minden fontos információ, amit elmondana magáról, ilyenkor egy önéletrajz többet mond minden szónál.

2. Névjegykártya
A Startup Safari alatt sokszor váratlan helyzetekben kerülhet elő a névjegykártya, nem csak előadások után, hanem mikor sorban állsz a büfénél vagy éppen édesítőt teszel a kávédba. Nem tudhatod, hogy a megszerzett kapcsolatok közül melyiknek lesz jelentősége a jövőben, így minden helyzetben ajánlott a névjegykártyacsere.

3. Powerbank
Egész napos mászkálás a városban, majd kávézás néhány új baráttal? Nem lesz túl sok idő hazamenni, ezért nem árt, ha van nálad Powerbank, így nem kell aggódni amiatt, hogy a legrosszabb időben merül le a telefon.

4. Kényelmes cipő
Egy szafarira senki nem indul el magassarkúban! A startup túra alatt is ajánlott a minél kényelmesebb, már bejáratott cipő, amivel könnyedén tudod átszelni egész Budapestet a tökéletes állás után kutatva!

5. Jegyzetfüzet, toll
Az előadások közben olyan információk hangozhatnak el, amik a jövőben is fontosak lehetnek, ezért mindenképpen ajánlott jegyzetfüzettel és tollal nekivágni a Safarinak. Ha már jegyzetfüzetről van szó, itt is lehetsz trendik, ma már szebbnél szebb papír alapú jegyzetfüzetek kaphatók. A Moleskin füzetek jó választásnak bizonyulhatnak gumis pántjukkal és feltűnő fedőlapjukkal.

A felkészüléshez nem árt még, ha előre kiválasztod, milyen cégeket szeretnél meglátogatni, melyik előadásokra szeretnél beülni és feljelentkezel a workshopokra is.
A részletes programtábláért és a jegyekért kattints ide!


5 dolog, amit vigyél magaddal a Startup Safarira
Forrás: www.szeretlekmagyarorszag.hu

Honlap, VPS, Domain, E-mail mind egy helyen! www.innobrand.hu

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..