Hozzánk utazik az olasz trance szcéna legjelesebb képviselője

Giuseppe Ottaviani ráadásul különleges live produkcióját hozza el a Track Terrace-ra!

Ezer éves történetnek tűnik a trance, de még mindig van egy olyan erős magja, melyet hazánkban a SOC Events, azaz Sound Of Cream csapat képvisel és közvetít, akik tavasszal holmi nemzetközi név nélkül is teltházas bulit csináltak az Akváriumban.

A nyár sem telhet el érzelmes elektronikus zenei utazásuk nélkül, melyben most újra megajándékozzák közönségüket egy kultikus figura meghívásával, aki vélhetően perzselő energiákkal tüzeli fel a Track Terrace táncterét.

A különleges vendég az a Giuseppe Ottaviani lesz, aki egy Róma melletti kisvárosban született, de a kétezres évek elején már Paul Van Dyk kiadójánál robbant a köztudatba és azóta is szüntelenül szárnyal a trance hullámain, olyan himnuszaival, mint a Dreamland, a Butterfly, vagy a Casino Connected.

A Trance Award díjátadón 2004, 2006 és 2007-ben is őt választották a legjobbnak a Best Live Act kategóriában, így már meg sem lepődünk azon, hogy július 26-án, pénteken hozzánk is live 2.0 turnéjának keretén belül érkezik, melyet a szervezők extra hang és látvány élménnyel gazdagítanak majd.

Energikus zenei áradatra számíthatunk, melyet hazai oldalról Szeifert, Tebron, Inpieces és Sehlb támogat meg egészen reggelig. Jegyek már kaphatók, az alábbi 2019-es élő felvételen pedig jól látszik, hogy miről nem akar lemaradni egy trance rajongó sem:

Honlap, VPS, Domain, E-mail mind egy helyen! www.innobrand.hu