Xantus – Élményekkel térj haza, ne kérdésekkel!

A Xantus a világ első karszalagja, amellyel gyorsan, egyszerűen és megbízhatóan meg tudod magad védeni a ghb drog ellen, azaz kikerülheted, hogy akaratod ellenére beginázzanak.

Egy német egyetemista lány, Kim Eisenmann, fejlesztette ki 2018 végén, miután egyre több emberrel megtörtént a környezetében, hogy beginázták, majd kirabolták vagy szexuálisan bántalmazták.

Németországban, Ausztriában és Csehországban a DM drogéria-üzletlánccal dolgoznak együtt, és a BBC is írt róluk (​https://www.bbc.com/news/newsbeat-47973372​). Ezenkívül kapható Angliában, Svájcban, Hollandiában, Belgiumban, Luxemburgban, Spanyolországban és nemsokára Franciaországban is forgalomba kerül.
Május óta forgalmazzuk Magyarországon is. ​Sajnos hazánkban is egyre több ilyen esetről lehet hallani. De saját tapasztalataink azt mutatják, hogy egyre inkább növekszik az egészségtudatos és biztonságos bulizásra vágyók száma a fiatalok és az idősebb korosztály körében is.

A használata egyszerű: ● tedd fel a karszalagot a csuklódra ● keverd össze az italod ● csepegtess 1-2 cseppet a karszalagod teszt mezejére ● várj ​2 percet ● ha tartalmaz ilyen jellegű anyagot, akkor ​kék ​színűre változik a tesztmező a karszalagon, ha viszont tiszta, akkor zöld marad

Miért lett pont karszalag? 3 okból ​döntöttünk a karszalag mellett:

  1. Partibiztos és emlékeztető funkció A karodra felrakva mindig emlékeztet arra, hogy ügyelj az italodra, ne veszítsd szem elől. Kényelmes viselet és unisex design.
  2. Megelőző védelem Már a szimpla viselése által is védelmet nyújt. A tetteseket elriasztja attól, hogy veled próbálkozzanak, hisz látják, hogy tudatosan bulizol.
  3. Teszt funkció Ha mégis megtörtént, nem tudtál figyelni az italodra, vagy idegentől fogadtál el egyet, www.xantushungary.com akkor menj biztosra és tesztelt az italod ghb drogra!

A Xantus egy dupla-teszter, í​gy ​karszalagonként 2 italra ​tudod használni. Nem szükséges minden italodat tesztelni. Arra az esetre fejlesztettük ki, ha véletlenül szem elől tévesztetted.
Ha mégis megtörtént, és nem figyeltél, vagy más valakitől elfogadsz egy italt, akkor a karpánttal biztosra mehetsz, hogy az italod “tiszta”.
Ahelyett, hogy új italt vásárolsz, válaszd a Xantus karszalagot, hiszen ez a legegyszerűbb és legolcsóbb alternatíva!

Mennyire megbízható?

A Xantus egy független, német szervezet által lett bevizsgálva. Egy tanulmány a megbízhatóságát ​és egy a ​viselhetőségét ​tanulmányozta.

A Xantus karszalag díjat is nyert:
A Xantus megnyerte a ​Promotion Gift Award ​díjat 2019-ben a “Streuartikel” (szóróanyag) kategóriában. (​https://www.promotionaward.com/2019/03/05/on-the-safe-side/​)

Honlap, VPS, Domain, E-mail mind egy helyen! www.innobrand.hu

Be the first to comment

Leave a Reply

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..