Metha Albatross trackje váratlanul magasra szállt, például Solomun által

Az elektronikus zene egyik legaktuálisabb csillaga már tavaly használta az Albatross-t!

Az, hogy manapság a legismertebb fellépők milyen zenei felhozatalból képesek táplálkozni, nem kérdés. Itt van azonnal legjobb példának Solomun, aki nagy valószínűséggel hetente több tucat még meg nem jelent zenéből válogathat, melyet lelkes producerek küldenek neki.

A promó zenék világát kihasználva ezek a fellépők akár egy évvel az előtt is játszhatnak egy-egy zenét, hogy az kiadásra kerülne, de legalább akkorra már sokan megszeretik azokat a zenéket, és a szabad felhasználásba kerülve ellenállás nélkül tarolhatják le a tánctereket.

Éppen ezért dönthetett úgy Metha is, amikor megalkotta Albatrosss című zenéjét 2018-ban, hogy a hangzásvilágának megfelelő arcokhoz eljuttatja, akik közül Solomun szinte azonnal elkezdte használni a tánctereken, kiaknázva a track sötét dinamikáját, a hozzá jól illő egyensúlyállapotát, határozottságát.

Így 2018-ban már például a Tomorrowland fesztivál és Ibiza közönsége is sokszorosan megtapasztalhatta Metha új trackjét, ami július végén meg is jelent, mely egyből bevette a Beatport HYPE ajánlóját is! Íme, a BeMassive Records aktuális megjelenése: