Mexikói turné után Budapest underground élete előtt tiszteleg Belocca új kiadványa

A nemzetközi terepen is gyakran mozgolódó producer termékeny időszakon van túl.

Piramis túra, taco habzsolás és techno bemutatkozás. Röviden fogalmazva ez jellemezte a Mainground Music című kiadóját is igazgató Belocca 5. mexikói fellépését, ahol egy délutántól másnap délig tartó kisebb fesztiválon volt alkalma ottani rajongóinak bemutatni a technoba átívelő stílusát.

 „Ötödik alkalommal járok Mexikóban, de most először mutattam be a technos vonalamat egy kisebb fesztiválon, ami délutántól egészen másnap délig tartott. Eddig a Tech House oldalamról ismertek és rengeteg rajongóm van ott jelenleg is, akik a régi zenékkel azonosítottak eddig, de most nem kis sikerrel kaptak egyet az új hangzásomról.” – mesélt örömmel a harmadik világbeli tripről.

Az energiadús fellépést követően közismert jóétvágyát a mexikói gasztronómia javaival, például rengeteg taco evéssel csillapította, valamint egy régi turista álmát is beteljesítette, amikor ellátogatott a Teotihuacan Nap és Hold piramisokhoz.

Az intenzív behatások aktív jelenléttel folytatódtak visszatérésekor, hiszen nemsokkal később már a Mainground alá érkező Remixed 2019 összeállítás megjelenését kellett istápolnia, amin a világ három különböző pontján alkotó producerek készítettek Belocca régebbi zenéire remixeket. Így tett a koreai Pierre Blanche, a német Ben Champell és az indiai 18 East, aki ráadásul a világnézetéhez szorosan kapcsolódó Chakra tracket bújtatta új köntösbe, aminek az eredetijét a Spotify-n közel fél milliószor játszottak már le.

A remixek közben a Traxsource Top100 listáját is bevették, úgyhogy érdemesek lehetnek a hallgatásra:

Mindeközben a budapesti elektronikus zenei élettől megihletve, tisztelegve fővárosunk e-zenei áramlatai előtt elkészült egy remekbe szabott, két trackkes EP, ami október 11-én kerül a virtuális polcokra. A Budapest Underground EP-be már teljes egészében belehallgathatunk: