TOP 10

Májusi top 10 track (presented by www.partyanimals.hu)

Misstress Barbara & H.O.S.H. - Finally Mine (Gorge Remix) http://youtu.be/KvXhTMSxuKs Continue reading “Májusi top 10 track (presented by www.partyanimals.hu)” »

Áprilisi top 10 track (The Fog)

Ismét itt van 10 zene, ami garantáltan vérpezsdítő hatással bír. Nyári zsongás már úgy is elindult lassan mindenkinél. A fesztiválok line upjai már majdnem teljesek és az igények beteljesednek :) Tehát előre, és a nyárra fel! 10 jó érv, 10 erőteljes motiváció csak nálunk, csak most és csak Nektek! Az április top 10 neve: A köd! :D Leon - Cause I Love You http://youtu.be/fIHJdMwjCLU Continue reading “Áprilisi top 10 track (The Fog)” »

Márciusi top 10 track (Sandstorm)

Itt van a tavasz, itt van újra. Lassan fény derül a nyári fesztiválok line upjaira is. Kezdődik a zsongás. Ez a 10 zene is garancia a zsongásra. A farsangi jelmezt, már a télapó jelmez mellé is lehet akasztani. Szállásfoglaláshoz, vagy éppen a tavalyi strandfelszerelés leporolásához. Ki ahogy érzi. Mi érezzük. A március top 10 neve a: Homokvihar :) Coyu, Edu Imbernon - I Really Need You (Acumen Remix) http://www.youtube.com/watch?v=HnT76-HnhVI Continue reading “Márciusi top 10 track (Sandstorm)” »

Februári top 10 track (Volcanic eruption)

Elérkezett 2011 legrövidebb hónapja, az igazi síszezon. Igaz a magyar partyélet kissebb hullámvölgyben volt pár hétig, de februárban már kezd visszaállni a rend. Reméljük ez a 10 zene Titeket is visszahoz a lendületbe! Így hát szóljon aminek szólnia kell. Síelés közben, síelés után, party előtt, party után. A februári top 10 neve a: Vulkákitörés :) Nufrequency feat Ben Onono - Fallen Hero (Motor City Drum Ensemble Remix) http://www.youtube.com/watch?v=4r3OJxt1Ipk Continue reading “Februári top 10 track (Volcanic eruption)” »

Január top 10 track (Rainbow)

Már itt is az év eleje. Az ünnepek elrepültek pillanatok alatt. Sokan még a téli álmukat alusszák. Az évindító 10-es listánk reméljük őket is felkelti. Hiszen a partyállatkáknak nincs megállás :) Mindenkinek boldog új évet, és ezzel a 10 zenével kívánunk nektek sok szerencsét erre az évre! Rock 2011!  A januári top 10 neve a:  Szivárvány! Thugfucker - Disco Gnome http://www.youtube.com/watch?v=swZTJiM_uhQ Continue reading “Január top 10 track (Rainbow)” »

Decemberi TOP 10 track (Frostwork)

Közeleg az év vége, de a decemberi 10 legjobb muzsika már itt is van! Hullik a hó és fehér minden! Reméljük karácsonykor is havazni fog, hiszen oly régen volt már igazi fehér karácsonyunk! A partyk is hóként hullanak ölünkbe hétről hétre. Ehhez ad erőt a zenecsokrunk! Az ünnepváró top 10 válogatásunk reméljük mindenkinek mosolyt csal az arcára :) A decemberi top 10 neve a: Jégvirág! SIS - Lolo http://www.youtube.com/watch?v=hE9Uwfgar6o Continue reading “Decemberi TOP 10 track (Frostwork)” »