8 órás techno maraton a Club Playeben!

Az első telt-házas buli után, az ország legújabb elektronikus zenei party sorozata, az IMPULSE még magasabbra teszi a lécet. December 17-én Pénteken, olyan line uppal rukkol el, amely biztos nem hagyja szárazon az elektronikus zene szerelmeseinek szemét. A 8 órás maratoni partin nem kisebb nevek váltják egymást a pultban, mint SPEEDY J, MARCO BAILEY, SVEN WITTEKIND ÉS ROBERT BABICZ. A világsztárok mellett a magyar színeket a mindenki által jól ismert Collins and Behnam duó képviseli.

www.youtube.com/watch?v=R69lgSbpg0c

Különleges esemény ez, hiszen nagyon ritkán adódik olyan alkalom, hogy egy estén 5 ilyen kaliberű világsztár dj-t egy estén normál jegyárak mellett hallgathatsz meg. Az IMPULSE partik célja, hogy elérhető áron világsztár dj-ket mutasson be a magyar parti közönség számára!

CLUB PLAY kiváló parti helyszínnek ígérkezik magas minőségű szolgáltatásai és az országban egyedülálló világszínvonalú fénytechnikája miatt. A CLUB PLAY-be november 27. szombattól Európa egyik legjobb Club hangrendszere lett beszerelve, Funktion One flying Dance Stack, full digitális processzorokkal. Ilyen komoly rendszerből Európában jelenleg 3 db van!

Honlap, VPS, Domain, E-mail mind egy helyen! www.innobrand.hu

Be the first to comment

Leave a Reply

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..