Sarah Main Radio Show minden hétfőn 22.30-tól a RiseFM-en

Elegáns, szexi és eszméletlenül trendi. Ő nem más, mint Sarah Main, aki nem mellesleg egy világszerte elismert DJ, producer és az ibizai Pacha nemzetközi nagykövete.

Több mint 30 országban lépett már fel, mindegyik kontinensen (kivéve persze az Antarktiszt, de azt mondta, ha lesz rá lehetősége, akkor oda is ellátogat), tehát nem fér hozzá kétség, hogy a Sydney-ben született Sarah – aki Ausztrália első számú „DJ-exportterméke” – többet tartózkodik a keverőpult mögött, mint otthonában, Ibizán. Naptárában olyan központi helyeket találhatunk szerte a világon Egyiptomtól Szibériáig, Brazíliától Belgiumig csak néhányat megemlítve, mint Marrakesh, Miami, New York, Jordánia, Ázsia és Ausztrália.

Mindegy, hogy a világ legnagyobb klubjaiban, vagy fesztiválokon lép fel, Sarah együtt él a közönséggel. Született DJ, aki nagyon fontosnak tartja, hogy energiát adjon a táncoló embereknek. Erős és mély érzelmei vannak a house zene iránt, amely a legnagyobb hatással volt és van az életére, érzéseire. Először ezt akkor fedezte fel, amikor 14 éves korában megkapta nővérétől az akkori angol DJ-k kazettáit.

A mixelés iránti vágy a vérében van. 5 éves korától kezdve, órákat töltött nagymamája rádiója előtt és váltogatta egymás után a dalokat. „Amikor először megérintettem a kazettákat, tudtam, hogy mivel akarok foglalkozni életem további részében” – mondja Sarah.

18 éves korától kezdve elkezdett komolyabban foglalkoznia a karrierjével, folyamatosan járta az olyan klubokat Sydney-ben, mint a Home, a Soho, a Kink, vagy a Sounds on Sunday és persze nagyon sok fesztiválra ellátogatott. 1999-ben pedig elérkezett a távozás ideje, az úti cél Ibiza volt.
 
Ettől a perctől kezdve a nagyra becsült Pacha ajtaja előtt toporgott és tudta, hogy ez az egyetlen hely számára élete céljának megvalósításához. 2001-ben megvalósult számára ez az álom, bejutott a kapun, és onnantól kezdve megváltozott minden.

Manapság, Sarah két óriási radio show-t készít hetente. Az egyik a Pacha Sarah Main-nel a Galaxy FM-en, több mint 300000-es hallgatósággal, a másik pedig a francia FG Radio szombat esti show-ja.

Összesen 7 válogatáslemez fűződik a nevéhez. Közülük 4 a Pure Pacha sorozatba tartozik, amelyeknél olyan nevekkel dolgozott, mint Pete Tong, vagy Goldfish.

„A DJ-zés nem csak azt jelenti, hogy két track-et egymás után lejátszunk”, vallja Sarah, aki miután megtanulta az alapokat, három hónapon keresztül, napi nyolc órában gyakorolta a technikákat. „Ez egy művészet”.

Alapfelszereltségéhez tartozik a Pioneer CDJ, az EFX1000-es és a 800-as keverő. Sarah technikai tudását világszerte elismerik, ő a Pioneer szócsöve, olyan reklámkampányokban, mint a Ministry of Sound TV által prezentált „How to DJ”-sorozat. Három órás show-t készített a Flaunt TV-nek és ő válogatta össze a track-eket a Pacha Fitness DVD-re. Kétszer volt jelölt az Ibiza DJ Awards-on, 2006-ban pedig meg is nyerte a legnagyobb címét: ő lett a legjobb ibizai DJ.

Mostantól pedig minden hétfőn 22.30-tól 23.30-ig hallható lesz egyedülálló Radio Show-ja a RiseFM-en, a NiteRise műsorán (Budapest FM88.1, Balaton FM98.9, Győr FM 103,1).

www.risefm.hu

Honlap, VPS, Domain, E-mail mind egy helyen! www.innobrand.hu

Be the first to comment

Leave a Reply

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..