DJ SZEIFERT remixelte az ÉDEN HOTEL főcímdalát

A VIASAT3 nagysikerű stratégiai játéka, az Éden Hotel megihlette Magyarország egyik legnépszerűbb DJ-jét, Szeifertet is, aki saját stílusában Krash-sel átdolgozta a Sugarloaf Hotel Éden című dalát. A producer páros nyolc éve dolgozik együtt és közel 30 remixet készítettek közösen ez idő alatt, köztük olyan világsikereket, mint a Crazy Town Butterfly című száma vagy a Depeche Mode Peace című szerzeménye.

„Mindig is nagyon szerettem a Sugarloaf zenéjét. Az új lemezem, a Viviera címadó dalát is Dér Heni énekli, így külön örültem neki, hogy a Viasat engedélyezte, hogy feldolgozzuk a legnagyobb produkciójuk főcímdalát.” – mondta Szeifert, majd hozzátette, hogy az eredeti dalból csak a vokálsávot használták, különben teljesen újrahangszerelték.

„A trend house stílus, amiben ez a remix is készült hagyományosan 126 és 132 BPM között mozog, de mivel a Hotel Éden egy gyors rockdal, így a vokált lassítanunk kellett 129 BPM-re.” – tette hozzá Szeifert.

A Szeifert vs Krash páros által készített „Hotel Éden (club mix)” című remixet hamarosan az összes Hatásfok Fesztivál partin is játszani fogják.

Belehallgatás és letöltés:

[wpaudio url=”http://www.szeifert.com/Downloads/eden_hotel_szeifert_vs_krash_radio_remix.mp3″ text=”ÉDEN HOTEL ( Szeifert vs Krash radio remix )” dl=”http://www.szeifert.com/Downloads/eden_hotel_szeifert_vs_krash_radio_remix.mp3″]

Honlap, VPS, Domain, E-mail mind egy helyen! www.innobrand.hu

Be the first to comment

Leave a Reply

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..