Május 14-én jelenik meg a Fonogram-díjas és Viva Comet jelölt Compact Disco zenekar vadonatúj albuma II címmel.

Mindig nagy feladat a második album elkészítése, hiszen ha egy csapat debütáló anyagával berobban a köztudatba, akkor nagyon sok esetben válik a második lemez a vízválasztóvá. Ha az gyengébb az előzőnél, akkor elkönyvelik a produkciót “one hit wonder”-nek, viszont, ha sikerül az előző lemez sikerét megfejelni, akkor egyre többen és többen kezdenek el odafigyelni a zenekarra. Mi úgy érezzük, hogy a Compact Disco-nak sikerült a fejlődés, az új album egy sokkal érettebb anyag, mely híven tükrözi a zenekar elmúlt másfél évének zenei fejlődését.

A 10 dalos anyagon a fiúktól már megszokott slágeres dallamokat hallhatjuk, a tőlük szintén megszokott korszerű és előremutató hangszerelésben. Így egyértelműen kijelentjük, hogy a zenekar végérvényesen felírta magát a honi zenei térképre. És, hogy ne csak egy elektronikus rétegzenei produkciónak tartsák őket, arról gondoskodik az egyre nagyobb számú közönség, melynek köszönhetően a legkülönfélébb rendezvényekre, feladatokra hívják meg a a fiúkat: fesztiválok, klubbulik, remixversenyek, vállalati rendezvények, filmzene szerzés, reklámfilmzenei felhasználás, Liszt-remix és sorolhatnánk még a felkéréseket.

Hál’ Istennek, a mainstream média is egyre többet foglalkozik a produkció hazai és nemzetközi sikereivel, így megalapozottan jelenthetjük ki, hogy hatalmas várakozás előzi meg a zenekar új albumát.

Az első klipes dal a Feel The Rain lesz, mely az MR2 Petőfi és több regionális rádió playlistjén figyel már.

Aki az új anyagot élőben is meg szeretné ismerni, megteheti május 14.-én, amikor a Compact Disco a Symbol Budapest Szombat Esti Ház sorozatának vendégeként mutatja be azt, itt egyébként megvásárolható is lesz az új album is. A kezdés este 11-kor lesz, így az Ákos koncertre látogatók is átérnek kedvencük kedvenc hazai zenekarának koncertjére.

Az elmúlt időszak további Compact Disco eseményei a már megszokott távirati stílusban alant olvashatóak:

– A Compact Disco-t jelölték a Viva Comet Év együttese díjára
– A Compact Disco megnyerte az Év Albuma díjat az Antropos.hu szokásos éves szavazásán
– A Red Bull és a Tisza mellett, újabb támogatók álltak a zenekar mögé a T-Mobile és a Police (napszemüveg) “személyében”. Ezúton is köszönjük.
– A Red Bull meghívta a Compact Disco-t is a Liszt-Remix című rendezvényére május végén.
– Az angol Age Media kiadó worldwide megjelenteti a zenekar I’m in love, Without You és Fly or Dive című kislemezét még az idei évben.

via CLS

Honlap, VPS, Domain, E-mail mind egy helyen! www.innobrand.hu

Be the first to comment

Leave a Reply

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..