Megjelent a Lángoló Gitárok magazin harmadik száma

A szemfülesebbek már találhattak pár példányt belőle itt-ott Budapesten, szerdától viszont már minden terjesztési ponton elérhető a nyomtatott Lángoló Gitárok magazin harmadik száma, címlapon a Balaton Soundon is fellépő Snoop Doggal. Mindenki kedvenc stricijén kívül van még jó pár hiphop vonatkozású cikk a magazinban, magyarok közül például a DSP-vel készítettünk interjút, illetve Danko Jones, (aki civilben kanadai rocksztár) a Beastie Boysról írt egy cikket nagy lelkesedéssel.

Többek között olvasható még interjú a Hiperkarmával, a Haunebuval, Szörényi Leventével, a Ladytronnal, a Realistic Crew-val, a Superbuttal, a Black Label Societyvel, Gács Tamás kliprendezővel vagy Jakócs Dorka festővel is. Nagyobb cikkekben van szó a Portisheadről, a Mastodonról, az Ulverről stb. A megszokott rövidebb kritikák mellett kiemelten foglalkozik az újság a Fucked Up illetve az Arctic Monkeys lemezével. Pándi Balázs írt egy ismertetőt Máriás könyvéről, Szálinger Balázs pedig Marton László Távolodó verseskötetéről. Még ezeken kívül is van bőven olvasnivaló a magazinban, aminek híreit most Fluor Tomi kommentelte, az utolsó oldalon pedig Tupac Shakurről emlékezünk meg, aki most lenne 40 éves.

A nyomtatott Lángoló Gitárok a megszokott prémium minőségben, 88 oldalon, 10 ezer példányban kerül az utcára.

A magazin az alábbi terjesztési pontokon vehető fel ingyenesen, illetve megtalálható lesz majd a Volt és a Balaton Sound fesztiválokon is.

Az Index zeneblogjaként funkcionáló Lángoló Gitárok friss híreit, kritikáit, interjúit a megszokott helyen érheti el mindenki: www.langologitarok.hu

Terjesztési helyek: langologitarok.blog.hu/2011/02/08/nyomtatott_langolo_gitarok_lelohelyek_2011_februar_marcius

Honlap, VPS, Domain, E-mail mind egy helyen! www.innobrand.hu

Be the first to comment

Leave a Reply

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..