MEGJELENT A TRANSFORMERS: DARK OF THE MOON FILMZENEI ALBUM!

A Transformers: Dark of the Moon című filmzenei album Magyarországon egy különleges, európai verzióban került a polcokra. Olyan előadók szerepelnek rajta, mint a Linkin Park, a My Chemical Romance, a Taking Back Sunday, az Art of Dying, a Theory Of A Deadman, a Black Veil Brides, a Skillet, és a Mastodon (ők pl. egy ZZ Top feldolgozással, a “Just Got Paid”-del), ezen kívül új dallal jelentkezik a Paramore és a Goo Goo Dolls.

Az “Iridescent” már a harmadik dal, amit Linkin Park a Transformers-hez ad. Az első filmben a “What I’ve Done”, a másodikban pedig a “New Divide” című szám volt hallható. Az “Iridescent”-hez készült videó itt megtekinthető. A Linkin Park ezt a számot a Transformers legújabb részének moszkvai premierjén is előadta, az erről készült felvételt itt megnézheted.

A Paramore a “Monster” című dalt írta a lemezre, amely az első kislemez a “Brand New Eyes” című, hihetetlen sikeres 2009-es Paramore-album óta.

John Rzeznik a Goo Goo Dolls-ból pedig így nyilatkozik: “Mindig fantasztikus élmény egy ilyen lélegzetvételű dologban részt venni.” A zenekar szintén vadonatúj dallal, az “All That You Are”-ral került a lemezre.

A június végétől vetített, az év legnagyobb durranásának tartott Transformers 3-ban Shia LaBeouf, John Turturro, Josh Duhamel, Tyrese Gibson, Rosie Huntington-Whiteley, Patrick Dempsey, John Malkovich és Frances McDormand játsszák a főbb szerepeket. A rendező pedig ismételten Michael Bay.

Amikor a Föld múltjának egy titokzatos eseménye berobban a jelenbe, az olyan nagy háborúval fenyegeti bolygónkat, hogy még a Transzformerek sem lesznek képesek megmenteni minket. A nagy sikerű sorozat harmadik része minden eddiginél nagyobb izgalmakat és látványosságot ígér.

via Magneoton

Honlap, VPS, Domain, E-mail mind egy helyen! www.innobrand.hu

Be the first to comment

Leave a Reply

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..