Ocho Macho platinalemez (El Mundo Fantastico) és aranylemez (Online a Világ)

A Kőszegi szüret fesztivál mindig emlékezetes fellépése az Ocho Macho zenekarnak, hiszen “Kőszeg a központ, innen indult a banda”. De az idei koncert igazán emlékezetesre sikerült, hiszen itt kapta meg az Ocho Macho zenekar a platina lemezt El Mundo Fantastico című lemezéért, valamint az immár bearanyozódott Online a Világ lemezért járó aranylemezt is itt vehették át a fiúk. Ez a siker a mindenki által ismert lemezeladási viszonyok közt különösen elismerésre méltó egy olyan zenekar részéről, akiket negligálnak a jelentős kereskedelmi rádiók és zenetévék. Ezek az eredmények további hitet és erőt adnak a további feladatokhoz, valamint ahhoz az egyedi kommunikációs stratégiához, amit a zenekar a közönségével folytat.

Következő jelentős események: november 25. Budapest Barba Negra: Illegál Fesztivál első budapesti koncertje a Kowalsky meg a Vega zenekarral, akikkel december 30-án Szombathelyen is megismétlik a közös bulit, az Illegál Fesztivál eredeti helyszínén.

A platina és aranylemez átadásról szóló filmet megtekinthetitek itt:

Honlap, VPS, Domain, E-mail mind egy helyen! www.innobrand.hu

Be the first to comment

Leave a Reply

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..