Halloween Soundattack XXL @ Flört The Club, Siófok

2011. október 29. szombat, Flört The Club, Siófok

Újabb mérföldkőhöz értünk, hiszen az őszi levélhullás megint csak azt jelenti, hogy az ország legjobb klubja az őszi/téli partikra készül, melyek közül az első a tradicionális Flört Halloween party. Az est elnevezése már önmagában sejtelmes, akár egy rémisztő éjszaka a temetőben Halloween-kor. Hazánk leghosszabb Halloween party-ja vár Téged és barátaidat Siófokon. Ezúttal 13 órán keresztül élvezheted a house, techno és tech house zenét. Az est különlegessége, hogy a régi és az új generációt is meglepjük egy egy világsztárral, akiket a hazai élvonal fiatal és idősebb lemezlovasai egészítenek ki.

A sötét hangzások mestere és a progressive house úttörője MOSHIC várja azokat akik szeretnék átélni a régi idők nagy moziját, új köntösben. Nevét nem kell bemutatni, hiszen aki elektronikus zenét hallgat a kezdetek óta az tisztában van az Ő képességeivel. Sőt,az új hullám eddig koronázatlan királya JIM RIVERS is velünk lesz. Nevéhez a Global Underground kiadóját és hangzását köthetjük reflexből, de tovább lépett a ranglistán és jelenleg Carl Cox kiadójának az Intec records-nak az egyik legfelkapottabb művésze. Jim, a dallamosabb hangzásvilág mestere, tele dinamikus tech hatásokkal. A hazai fellépők névsora is összefoglalja a múltat a jelennel. Dandy a klub rezidense bizonyítottan áll a keverő mögött, ahogy a legendás Chriss – Kühl duó is napjainkig a Flört közönség kedvencei. Jay Lumen pedig minden bizonnyal az ország új feltörekvő egyénisége, kinek keze nyomán mindig forró a tánctér, Ő az akit az aktuális generáció zeneéhesen követ klubról klubra.
Egy igazi többgenerációs találkozás vár ,a legjobb hangulattal Rád a Flört The Club-ban október 29-én, szombaton.

Gyere el és add ki az őszi feszültséget egy XXL Halloween party-ban, ahol a Bomba jóvoltából ajándékokat vihetsz haza és mindezeket nagyon csinos hostess lányoktól veheted át.
Ezen kívül, különleges Halloween klubdekorációba öltöztetve láthatod kedvenc klubodat egy kivételesen erre az alkalomra felállított LED- visual fallal megspékelve!

Line up: Jim Rivers (UK), Moshic (IL), Dandy, Chriss Ronson, Kühl, Jay Lumen

Belépő: 22h-23h 2500 huf, 23h-24h 3000 huf, 24h után 3500 huf
Start: 22h

Honlap, VPS, Domain, E-mail mind egy helyen! www.innobrand.hu

Be the first to comment

Leave a Reply

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..