House Masters @ B7 Music Club, Budapest

2011. október 21. péntek, B7 Music Club, Budapest

A Partyphoto.hu bemutatja: House Masters a B7-ben!

Új partisorozat vette kezdetét a budapesti éjszakában HOUSE MASTERS címmel, mely nevéhez méltóan kimondottan a house kimeríthetetlen tárházára építi zenei felhozatalát. A ragyogó ötletnek bizonyuló buliszéria bemutatkozása oly jól sikerült, hogy a folytatás máris elérkezett! Ezúttal a Soneec-Lauer-Jovan-Black Diamond négyesfogatból Jovan és Black Diamond nyergeli majd fel a 4/4-eket a belvárosi B7 klubban október 21-én, vagyis most pénteken.

A B Seven már több kellemes mulatságnak is otthont adott az elmúlt évek során, és bár leginkább a funky ritmusok rajongóinak szívébe lopta be magát barátságos, családias, exkluzív miliőjével, a HOUSE fanok is kifogástalanul érezték itt magukat…

Jovan mester több évtizedre rúgó pályafutását aligha kell a főváros partiördögeinek hosszasan taglalni, mivel gyakorlatilag minden mozzanata a szemünk és fülünk előtt zajlott, akár a Roxy rádiós felejthetetlen délutánokra, akár a különböző helyszíneken levezényelt fergeteges hangulatú bulikra gondolunk. Jovan legújabban a meseszép Balaton-parti Sundancepark rezidenseként a nyár egyik főszereplőjévé avanzsált kis hazánkban, most pedig – a szezon végeztével – újra belevetette magát a nagy budapesti éjszaka pezsgésébe.

Az új ötlet másik gazdája Jovan egykori tanítványa, a mostanra komoly rutinnal rendelkező Black Diamond, akiről az a hír járja, hogy energiái kifogyhatatlanok, s ezt át is viszi a táncparketten állókra. Őt a Balaton déli partján portyázó bulibetyárok már jól ismerhetik, hiszen rendszeresen pörgetett ott – nem ritkán 7-8 órás szetteket is. Emellett az év elején lepte meg egy (Zack Marullóval közös) zenével a közönséget, mellyel rögvest egy Richie Hawtin feedbacket is kiérdemeltek.

Belépő: hölgyeknek a belépés éjfélig DÍJTALAN, utána, illet az uraknak: 1000 huf

FIGYELEM! A rendezvényt kizárólag felnőtteknek szántuk, tehát csak akkor tudunk belépést biztosítani, ha betöltöttétek a 18. éveteket.

Hogy érezzétek, itt minden a ti kedvetekért történik, a bejáratnál egy pohár pezsgővel várunk. Emellett lesz F Vodka by Fashion TV promóció, sőt az első ötven vendégünk ajándék House Masters Live mix CD-t kap ajándékba.

Facebook:
www.facebook.com/event.php?eid=216745788391293

Honlap, VPS, Domain, E-mail mind egy helyen! www.innobrand.hu

Be the first to comment

Leave a Reply

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..