Fábián Juli & Zoohacker Sizzlin’ remix by Chriss Ronson

Fábián Juli, hazánk egyik legismertebb fiatal jazz tehetsége idén alakított új formációt Palásti Kovács Zoltánnal, alias Zoohackerrel. Nemrégiben megjelent Girly című EP-jük egyik legszebb slágerét, az izgalmasan zizegő Sizzlin’-t szerették volna új köntösben látni. Daluk remix változatához Chriss Ronsont, a többszörös Év Dj-je és Év Mixlemeze díjas producert kérték fel!


Az újraértelmezett változat az eredeti dallam levegős részeit emeli ki kellemes, dub-os hangzásával, feszesebbé, hangsúlyosabbá téve az eredeti funk-os ütemeket. A deep-es lüktetés könnyed támasztékot ad Juli telt, bársonyos hangjához. Chriss mellett Candyman da Marquis, a Goya Project és persze Zoohacker gondolta újra a Sizzlin’-t, az összes változat a Telekom Musicwire oldalán érhető el.

A Sizzlin’ remix szépen illeszkedik Chriss produceri munkásságához, amely idén ősszel több megjelenést is eredményezett! Chriss stúdiójában olyan dalok születtek, mint a Berkley, a Linden Leaf, és a Karvia, amelyek saját kiadója, a Cre8tion Records gondozásában jelentek meg! Mindemellett a Renaissance sorozat legújabb kiadványára – amelyet a dj szakma öreg rókája, Dave Seamen állított össze – Chriss Trandellel közös Chacki című szerzeménye is felkerült, szeptemberben pedig megjelent legújabb, Londonban forgatott videoklipje, a Don’t Look Down, amely azonnal előkelő helyezést ért el a Viva Chart Show listáján.

A Sizzlin’ mixeket a Zenewebshop oldalán lehet meghallgatni és letölteni:
www.zenewebshop.hu/mufajok/elektronika-dance-ambient/juli-fabian-zoohacker-sizzlin.html

További Linkek:
www.djchrissronson.com
www.facebook.com/chrissronson
www.soundcloud.com/chriss_ronson
www.youtube.com/djchrissronson
www.residentadvisor.net/profile/chrissronson
www.cre8tionrecords.com

Honlap, VPS, Domain, E-mail mind egy helyen! www.innobrand.hu

Be the first to comment

Leave a Reply

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..