House Masters @ District One Club, Budapest

2011. november 05. szombat, District One Club, Budapest

Újra hallótávolságban a House Masters! A budapesti éjszaka legújabb house zenei vállalkozása minden várakozást felülmúló sikerrel mutatkozott be 2011 őszén a fővárosi klubberek körében. A kellemes, exkluzív környezetben felcsendülő finom house muzsikák egyre szélesebb körből vonzzák magukhoz az igényes közönséget.

Az éppen Imre-napra, november 5-re eső legközelebbi megmozduláson a House Masters tagjai közül a LIP Recordings feje, Soneec, a Sundance Park rezidense, Jován és Black Diamond, a siófoki Partystrand és a Club Hell házigazdája játssza majd legtáncoltatóbb lemezeivel a főszerepet.

A forró ritmusokhoz a megfelelő bemelegítésről is gondoskodni kell. E nehéz és nemes feladatot ezúttal a House Masters estjének otthont adó D1 állandó lemezlovasai, TMC & Coldfusion, valamint az Imrik-Petro páros vállalta magára.

Ha tehát egy fesztelenül esztelen, laza, de igényes bulizásra vágytok, november 5-én éppen rátok vár a House Masters a D1-ben.

A belépés 1000 Ft, de éjfélig a hölgyeknek díjtalan. Emellett 3000 Ft-ért kapható VIP-jegy, s mindezek tetejében még 650 Ft-os whiskey-cola akció is lesz egész éjszakán át!

Honlap, VPS, Domain, E-mail mind egy helyen! www.innobrand.hu

Be the first to comment

Leave a Reply

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..