Bëlga és Movits! @ Zsolnay Kulturális Negyed – E78, Pécs

2012. február 29. szerda, Zsolnay Kulturális Negyed – E78, Pécs

A svéd hiphop/swing zenekar, a MOVITS! jó úton halad, hogy zenéjével meghódítsa a toplisták csúcsait. Az iTunes és az Amazon mutatói szerint albumaik rendkívül népszerűek az Egyesült Államokban, ami azért is figyelemre méltó, hiszen dalaikat anyanyelvükön éneklik.

A svéd rapper Zacke kíséretében fellépő zenekar turnézott már az USA-ban, Angliában, Németországban, Ausztriában, Svájcban, Szlovákiában, Macedóniában és Sanghajban, sőt már Magyarországon is jártak. 2011-ben jelentették meg második albumukat Ut ur min skalle (Out of my Head) címmel. A magát „nem hiphop zenekarként” aposztrofáló BËLGA több mint tíz éve tesz magasról a zeneipar és bárki elvárásira, úgyis azt teszik, amihez éppen kedvük van, de egy biztos: közönségük ezt őszinte lelkesedéssel fogadja és támogatja. Amíg a név eredete homályba vész, addig tíz nagylemezük dalai folyamatosan jelen vannak, hiszen az egyik legtöbbet játszó koncertzenekarról van szó.

A Crossroads a Zsolnay Kulturális Negyed új könnyűzenei koncertsorozata, ahol minden alkalommal egy magyar és egy külföldi zenekar mutatkozik be ugyanazon az estén.

Belépő: elővételben 1000 Ft; helyszínen 1500 Ft

Honlap, VPS, Domain, E-mail mind egy helyen! www.innobrand.hu

Be the first to comment

Leave a Reply

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..