Jay Lumen a legendás Privilege headlinere volt Ibizán!

Jay Lumen a méltán legendás ibizai Privilege club headlinere, azaz vezeto sztárvendége volt. Ibiza egyik vezeto klubjának legfrissebb, ez évben megnyitott arénáját Jay neve, több, mint 4000 fos létszámmal 100%-ig megtelítette.

Megszokhattuk már, hogy a mi Jay Lumenünk szinte hétrol hétre újabb korlátokat dönt le és olyan eredményeket ér el, amiket elotte még senki.
Ezúttal mint elso magyar DJ, headlinerként kapott lehetoséget a világszerte híres Privilege lemezjátszói mögött, Ibizán.

Különösen nagy fegyvertény ez azt figyelembe véve, hogy Jay Lumen neve egyedüli meghívott sztárvendégként volt képes megtölteni a Privilege, Vista névre keresztelt arénáját, mely több, mint 4000 fos vendéglétszámot jelent.

Jay a RowShow elnevezésu szombatonkénti partisorozat vendégeként játszott a klubban, mely igen nagy megtiszteltetés, ha számba vesszük, hogy kik fordultak meg már elotte ott az idei szezonban. Ez évben többek között olyan nevek játszottak a RowShow bulijain, mint John Digweed, Paul Ritch, Carlo Lio, Booka Shade, Popof, Paco Osuna, Format B, vagy természetesen ez alkalommal Jay Lumen.

A szervezok semmit nem bíztak a véletlenre. A rendezvényt óriási promóciós kampány elozte meg, melybe számtalan rádió és újságinterjú beletartozott Jay számára. Ezen felül a buli estéjén 8 órától Jay Lumen 1 órán át éloben játszott az ibizai Sonica Radio musorában, egy élo interjúval egybekötve. Az interjú során szóba került Jay legfrissebb remixe is melyet a detroit techno legenda, Kevin Saunderson számára készített és mely immár hetek óta a Beatport 2. helyén trónol.

Az élo rádióadást követoen némi megszakítással következhetett is a Privilege bulija. A festoi környezetben, az Amnesiától nem messze található domboldalban elhelyezkedo klub az egyik legexkluzívabb rendezvényhelyszín. Jay neve számtalan országból vonzotta a közönséget. Volt olyan baráti társaság, amely csak a buli és az o kedvéért repült át Barcelonából, de olyan is, aki Svédországból, vagy Amsterdamból látogatott el Jay bulijára csak a szombat este kedvéért.

Jay Lumen ugyanakkor a pihenésre is kihasználta a kint töltött idoszakot, hiszen egészen pontosan egy hétig volt lehetosége pihenni Ibiza szigetén, amely ilyen feszített tempó és telített turnénaptár mellett már igazán ráférhetett hazánk üstökösére.

Jay az alábbi szavakkal kommentálta ibizai kiruccanását:

„Mondanom sem kell, hogy Ibiza évrol-évre fantasztikus élményt jelent számomra. Már évek óta járok vissza, de a Privilegeben idén eloször volt szerencsém játszani. Meglepo volt az óriási hangulat és az is, hogy hányan gratuláltak és mennyi országból jöttek, csak az én kedvemért. Ezúton is köszönöm nekik.
A másik oldalról, évek óta eloször szántam idot a nyaralásra, ami nagyon feltöltött és ötletekkel tele jöttem haza a 7 napos pihenés után. Arról már nem is beszélve, hogy a buli mekkora lendületet adott.”

Jay Lumen ismét egy óriás bulin, egy exkluzív helyszínen csillogtatta meg tehetségét, és ezzel egy újabb – addig elérhetetlennek tuno – lépcsofokra állt fel…

Honlap, VPS, Domain, E-mail mind egy helyen! www.innobrand.hu

Be the first to comment

Leave a Reply

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..