New Progressive Area @ 4bro Bisztro, Budapest

flyer

Szeretettel várunk mindenkit erre a valóban nem mindennapi progresszív zenei eseményre. A Vertical Mode most először jár Magyarországon. Az együttes egy új kapocs a két generáció között. Egyik oldalon a nagyra becsült veterán Moshe Keinan (XEROX), másik oldalon a fiatal és robbanékony Hanan Gorenshtin (VOLCANO) képviseli a csapatot.

flyer_front Ők ketten hibátlan párost alkotnak, professzionális módon egyesítik a régi pszichedelikus, és az új progresszív trance irányzatokat. Zenéjük rendelkezik mindennel, ami egy hamisítatlan veretős progresszív rajongónak kell, és bőségesen elegendő teljesítményt nyújtanak ahhoz, hogy új fejezetet nyissanak az egyre fejlődő progresszív trance kultúrájában. Rengeteg jól ismert előadó játssza a zenéjüket, mint: Ace Ventura, Zen Mechanics, Astrix és még sorolhatnánk. de mindeközben nem feledkeznek meg az ígéretes bombákról sem, mint például a Darma vagy a Symbolic. Több zenéjük már felkerült a Beatport top 10-es listájára is. Mindezek fényében bátran kijelenthetjük, hogy a 2013-as év egyik legsikeresebb csapatát fogjuk látni személyükben. Egy szó, mint száz, a hatalmas buli és kiadós taposás garantált!

Line-up:

VERTICAL MODE – HOMMEGA – Israel
OLEG – Humantouch – Hungary
TSUBI – Humantouch – Hungary
HRUSCSOV – Yproductions – Hungary
ERIX – WaweFusion – Hungary

Xtras:
Trixx -> deko
Full Kolor -> visual

Belépő:
Első 50 DB = 2500.-
A többi = 3000.-
(Egyszeri belépésre jogosít. Dohányozni a kijelölt területen.)

Nyereményjáték:
Hetente egy darab belépőt sorsolunk ki, az esemény megosztói Vagy szétküldői között!
1. Oszd meg az üzenő faladon az eseményt:
www.facebook.com/events/368489716574841/
(fent jobb szélén a megosztásra kattints) VAGY
2. Hívd meg minimum 200 ismerősödet (jobb oldalon fent a + “ISMERŐSÖK MEGHÍVÁSA”gomb), a küldésed előtt nézd meg mennyi volt a még nem válaszoltak létszáma (baloldalt, alul a “MEGHÍVOTTAK”) és utána mennyi lett: pl. előtte 1451 >> 2954 ! lett!
3. Írd ki az esemény falára , hogy mennyit változott a meghívottak száma ! pl.: 1451 >> 2954 !

Honlap, VPS, Domain, E-mail mind egy helyen! www.innobrand.hu

Be the first to comment

Leave a Reply

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..