Ray Gallea – ibringtunes – interjú

raygallea

=== Mesélj magadról roviden…

Sziasztok! Magamról annyit röviden, hogy a kanyargós Tisza melletti kisvárosból, Szolnokról érkeztem az angol fővárosba, Londonba, ahol jelenleg is elek. Civil munkásként bolti eladó vagyok és emellett Dj-zek és olykor producerkedek.

==== Mikor és hogyan kerültél kapcsolatba az eleketronikus zenével és a Dj szakmával? Milyen eredményeket tudhatsz magadénak?

Mióta az eszemet tudom a zene a mindenem. Mondhatnám azt is, hogy a szívritmusomat is BPM-ben mérik. Már gyerekként vonzódtam az underground stílusokhoz. Általános iskolában például Thunderdome-ot hallgattam, szüleim és szomszédaim legnagyobb “örömére”. Egyébként zeneileg mindenevő vagyok. Úgy gondolom minden műfajból lehet tanulni.
A Dj szakmával pedig csak az utóbbi években sikerült közelebbi kapcsolatot kialakítani és a sok gyakorlásnak köszönhetően folyamatosan fejlődöm.

==== Miért éppen Angliába költöztél?
Istenigazából itt kötöttem ki. Tehát nem volt konkrét oka annak, hogy ide jöttem. Én hiszek abban, hogy nem véletlenül történnek a dolgok velünk. Most, hogy ezt az interjút olvassátok szerintem ez nektek is világos. 🙂

==== Milyennek látod az angliai klub-életet?
Ugyanolyan hangos mint otthon. Az angolok nem bulisabbak a magyaroknál, de hálás közönség ők is. Talán kevesebbet méregetik egymást.
==== Kik voltak azok az előadók, Dj-k, akik inspiráltak, és netán még ma is idolként felnézel rájuk?

Hmm, nehéz kérdés, mert rengeteg van. De a top emberek közé kell hogy soroljam Hernan Cattaneot, Nick Warrent, Steve Lawlert és Matthew Decayt. Állandóan őket hallgattam.

==== Milyen alapanyagokkal dolgozol?
CD, mert megbízhatóbbnak tartom a flash drive-nál. De amikor otthon gyakorlok, akkor flash drive-ról zenélek mert rugalmasabb a CD-nél.

=== Hogyan kerültél kapcsolatba az ibringtunes Dj ügynökséggel?
Egy fellépés alkalmával találkoztam Beával. Meghallgatott és elindult egy kommunikáció közöttünk. Elmondta, hogy mi a terve és ez egybevágott az én elképzeléseimmel. Szóval felkért, hogy segítsek megvalósítani azt, amit elképzelt. Belementem. Azóta együtt dolgozunk.

=== Mesélj kicsit az első angliai buliról ahol felléptél. Hol volt, milyen élményeket szereztél?
Az első fellépésemen egy majdnem üres teremben játszottam. Korai volt az időpont, szóval nem voltak sokan. Amit így utólag nem is bánok, hiszen egy olyan keverő volt előttem, amilyennel még nem találkoztam. Zseblámpával kerestem a feliratokat a gombok körül, és ami oda volt írva sem volt egyértelmű. Szóval egy picit megizzadtam, de a set közben kitapasztaltam a dolgokat. Tanulság? Ismerni kell minnel több kütyüt.

=== Mik a terveid a jövőre nézve? Úgy 5 év múlva: karrier, mint sztár Dj?

Szeretnék mindenképpen zenével foglalkozni, fejlődni minden téren. Kitartás, imádat és a tisztelet kell mindenhez, amit csinálunk. Én örülnék, ha sikerülne elismerést szereznem a szakmában. Mert akkor tudnám, hogy amit kiadtam a kezeim közül azzal tényleg építettem és adtam, nem pedig romboltam, mint ahogy sokan ezt csináljak akár akaratlanul is.

===Ki volt a tanárod?

Büszkén mondhatom azt, hogy senki. Mindent, amit tudok azt magamnak köszönhetem. A kitartás, a hit és az elkötelezettség volt az, aminek köszönhetem azt, ahol tartok. És erre tudok buzdítani mindenkit. Hogy csinálja szívvel és meglesz az eredménye.

Honlap, VPS, Domain, E-mail mind egy helyen! www.innobrand.hu

Be the first to comment

Leave a Reply

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..