Time Warp Mannheim 2013 – A visszaszámlálás elkezdődött

TW_Mannheim_flyer„Számomra a Time Warp több, mint egy fesztivál. Egy ‘őrület’, ami folyamatosan lépést tart az elektronikus zenei szcéna szellemiségével.” – Laurent Garnier

… és ez a szellemiség továbbra is fennmarad! A teltházas olaszországi és a hollandiai események után, a Time Warp 2013 ösvénye ismét Közép-Európába vezet vissza, Németországba. A visszaszámlálás elkezdődött, tehát mindenki készüljön egy lélegzetelállító élményre, ahol a zene és eufória együttesen kapcsolja ki az időérzéket, egy partira egyenesen az elektronikus zene szívéből. Készülj fel egy felejthetetlen estére, amely egészen másnapig tart, készülj a 2013-as Time Warp Mannheim-re!

Minden, csak nem mainstream!

A Time Warp az underground elektronikus zenét képviseli. 2013-ban ezekre számíthatsz: nyers techno ütemekre Chris Liebing-től, Marcel Dettmann-tól és Len Faki-tól, hipnotikus minimal hangzásra olyan előadóktól mint Dubfire, Gaiser, Matador és Pan-Pot, deep house groove-okra Jamie Jones-tól, Dixon-tól és a Visionquest-től, valamint mindezen felül olyan headlinekre is, mint a dj legenda Sven Väth, a mindig kiemelkedő Richie Hawtin és a világszerte népszerű Carl Cox.

A látvány és a szenvedély találkozása!

A zene csak az egyik része a Time Warp nyújtotta élményeknek. Mannheimben a legjobb lézer és vizuál szerkesztők dolgoznak együtt, hogy látványos, nem hétköznapi high-end rendszerekkel és extravagáns színpadképekkel kápráztassák el a nagyérdeműt. Lásd, amit hallasz, és halld, amit látsz! A hangzás, a fények és a vizuális effektek egybeolvadnak egy közös célnak szentelve: egy felejthetetlen parti élményért!

Jöjjünk hát össze mi zenekedvelők a világ minden tájáról, hogy átéljük ezt a pillanatot és szabaduljunk meg a hétköznapok láncától. Éld át az egyik leghosszabb és legintenzívebb partyt, amit a világ nyújthat, éld át a 2013-as Time Warp Mannheim-et!

Time Warp Mannheim 2013
Időpont: 2013. április 6., szombat
Helyszín: Mannheim / Maimarkthalle
Jegyrendelés: www.time-warp.de és www.facebook.com/timewarpofficial
Facebook event: www.facebook.com/events/458340470867872/

Lineup:
DJ-k: Sven Väth, Richie Hawtin, Carl Cox, Laurent Garnier, Luciano, Ricardo Villalobos, Loco Dice, Marco Carola, Chris Liebing, Dubfire, Jamie Jones, Visionquest (Seth Troxler, Lee Curtiss, Ryan Crosson, Shaun Reeves), Dixon, Len Faki, Magda, Ellen Allien, Monika Kruse, Karotte, Marcel Dettmann, Pan-Pot, Joseph Capriati, Agoria, Matthias Tanzmann, Mathias Kaden, Nick Curly, Valentino Kanzyani, Niconé & Sascha Braemer, Keinemusik (Adam Port, David Mayer, Rampa, &Me), Tommy Four Seven, Wankelmut, Hector, Alle Farben, Nekes, Seebase, Steffen Baumann, Sasch BBC, Steffen Deux, Sebastian Kreikemeier.

LIVE: Gaiser, Lexy & K-Paul, Matador, Oliver Schories, Bunte Bummler.

Honlap, VPS, Domain, E-mail mind egy helyen! www.innobrand.hu

Be the first to comment

Leave a Reply

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..