Az akciós bérleted mellé ingyen kapod az idei fesztiválidény himnuszát!

colour_hegyaljalogo_2013v1Már csak pár napod van, hogy közel 50% kedvezménnyel biztosítsd a helyed az igazi fesztiválon. Ha igazi arcok vagytok, az egész baráti társaságnak ott a helye a Borsodi Hegyalja Fesztiválon június 25-30. között. A Hegy’ rezidens bandái különleges meglepetéssel készültek, összerakták nektek az idei fesztiválidény himnuszát: a Subscribe két oszlopos tagja, Csongor Bálint és Horváth Attila „Az Igazi Arcod” című szerzeményéhez az Anna & The Barbies és az Irie Maffia énekesnői, valamint a Hősök és a Brains géppuska-szájú frontemberei is csatlakoztak. Akinek a zsebében az akciós bérlet, az új Hegy’ himnuszt mp3-ban ingyen le is töltheti. Gyere tovább a részletekért.

A fesztiválozók körében legnépszerűbb magyar zenekarok zenészeiből összeállt egy all stars csapat, amely a Hegyalja Fesztiválra hangolódva, a tokaji élményekből és a hegyaljás fesztiválhangulatról egy közös számot és klipet készített. Az all stars csapatot olyan zenészek alkotják, akik korábban még soha nem zenéltek együtt.

„BOR FOLYJÉK, MINT A VÍZ”: IGAZI ZENE, IGAZI FESZTIVÁL IGAZI ARCOKNAK

A Subscribe-os Attila és Bálint egy igazán dögös számot írt a hegyajásoknak. A különleges produkcióhoz pedig olyan zenészeket, énekeseket sikerült megnyerni, mint Pásztor Anna, az Anna & The Barbies, Sena, az Irie Maffia énekesnője, de a Hegy’-ihlette dal rapbetéteit Eckü, a Hősök, valamint Columbo, a Brains együttes frontembere írta és énekelte. A dal zenéje a Subscribe érdemeit dicséri, a szöveg a résztvevő zenészek közös munkája.

Minden együtt van ahhoz, hogy az igazi arcok az igazi fesztiválra hangoljanak. A Hegy’ig már alig 60 nap van hátra, a kedvezményes jegyvásárlásra közel féláron pedig április 30-ig már csak néhány nap.

JEGYÁRAK, JEGYÉRTÉKESÍTÉSI PONTOK ÉS SZÁLLÁSKERESŐ

Egyre fogynak a majdnem féláron kapható akciós bérletek, ráadásul már csak pár napig kaphatók, úgyhogy érdemes megkeresni a legközelebbi jegyértékesítő pontot, vagy megvenni a bérletet online. Aki pedig nem a fesztiválbérletben foglalt ingyenes sátorozást választja, panzióban, kollégiumban, vendégházban vagy szállodában szállna meg, a jegyvásárlás után a szállást is foglalhat, a Hegyalja Fesztivál weboldalán található szálláskeresőben kiválaszthatja a számára legmegfelelőbbet.

TOVÁBBI INFÓ

www.hegyaljafesztival.hu
www.facebook.com/hegyaljafesztival
www.youtube.com/hegyaljafesztival

Honlap, VPS, Domain, E-mail mind egy helyen! www.innobrand.hu

Be the first to comment

Leave a Reply

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..