Hollywood Rose 10 éves születésnapi koncert a Petőfi Csarnokban

hollywood_rose_2013. október 12.-én, szombaton a hazai zenei éra leghitelesebb Guns N’ Roses Tribute csapataként indult Hollywood Rose 10 éves születésnapi koncertet tart a Petőfi Csarnokban.

Az immár két, saját dalokat tartalmazó nagylemezzel is rendelkező csapat mindig nagy hangsúlyt fektetett a születésnapi koncertekre, s most sem tervezik ezt másképp. Vendégzenészek, látványos fény-és hangtechnika, koncert kedvencek, ritkán játszott különlegességek és természetesen a Guns N’ Roses öröksége is megelevenedik majd a színpadon, miután az Üzletembers és a Hendrix Reload bemelegítette a közönséget.

Az este különlegessége, hogy itt kerül bemutatásra a zenekar gitárosának, Takács Vilkónak Pisztolytáska és Rózsapatron – A Guns N’ Roses és én című könyve, amely a Pluralica kiadásában jelenik meg. A személyes hangvételű mű a Guns történetén vezeti végig az olvasót úgy, hogy közben a Hollywood Rose turnébuszában utazik és ízelítőt kap többek között a fellépések utáni öltözők hangulatából is. Amikor a Guns és a rock hétköznapi élet részévé válik – ez a könyv alapja. Rajongóknak kötelező darab, ráadásul ezen a napon 40% kedvezménnyel lehet majd megvásárolni a kötetet.

Facebook esemény:
www.facebook.com/events/184021611752382/

Beugró: elővétel: 2200 Ft / helyszín: 2500 Ft
Dátum: 2013.10.12., szombat
Kapu: 18:00
Kezdés: 19:00
Hely: Petőfi Csarnok, 1146 Budapest, Városliget, Zichy Mihály út 14.

További infók:
www.hollywoodrose.hu
www.facebook.com/hollywoodrose
www.youtube.com/user/HollywoodRoseHungary

Honlap, VPS, Domain, E-mail mind egy helyen! www.innobrand.hu

Be the first to comment

Leave a Reply

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..