Új klippel jelentkezik a PASO és a Ganxsta Zolee és a Kartel

ganxsta_werk1A Pannonia Allstars Ska Orchestra (PASO) Lipi Ride című új dala és videóklipje egyértelműen a nyári élményeket és a felszabadult motorozás hangulatát idézi fel. Ezzel szemben Ganxsta Zolee és a Kartel Nincs erő című dalhoz készült videóklipje Zolee egy napjával indul ébredéstől a bokszedzésen át a zenekari próbáig. A klip külön érdekessége, hogy Zolee saját hálószobájába, fürdőjébe, és konyhájába is bepillanthatunk.

– Néhány év kihagyás után Lipi Brown barátunk és dobosunk tavaly nyáron újra motorozni kezdett, és teljesen magával ragadta ez az életérzés. Egy időben még turnéra is úgy mentünk, hogy a két kisbuszunkat motoron követte, amiből adódtak néha vicces helyzetek. Egyszer egy fellépés után lerobbant a járgánya, amit nagy nehezen valahogy betuszkoltunk az egyik kisbusz hátuljába a hangszerek mellé, de végül haza tudtuk vinni. Akkor már biztos volt, hogy ebből dal lesz. Így született meg a Lipi Ride. A szövege arról szól, hogy Lipi Brown milyen sebesen száguld át az éjszakán, és micsoda legendás motoros. A klipet a délegyházi Tavirózsa kempingben forgattuk, ahol Lipi nyáron horgászni szokott. A rendező, Miki357 és mi is úgy gondoltuk, hogy Lipi megszokott környezetében lehet a legautentikusabb felvételeket készíteni ehhez a laza dalhoz- mondta KRSa, a Pannonia Allstars Ska Orchestra frontembere. A népszerű zenekar téli nagy dobása december 28-án az Indoor Fesztivál Nagyszínpadán lesz, tavasszal pedig már biztosan fellép Írországban és Németországban is.

PASOpress2013

Pannonia Allstars Ska Orchestra: Lipi Ride:

És hogy hogy zajlott Ganxsta Zolee forgatása?

– A történet teljesen valós, abszolút én vagyok. A saját házamban forgattunk: a saját ágyamban ébredve, a konyha, a kutyáim, minden valódi. Kislányomat, Zoét nem azért nem írtam bele a sztoriba mert rejtegetem, hanem mert az egész dalnak van egy magányos farkas-feelingje. Ezt éreztettük a fekete-fehér képsorokkal. A fickó felébred, megkajál, simogatja a kutyáit, majd lemegy edzeni – mesélte Zolee. – Nem véletlen, hogy a próbatermes jelenetek már színesben láthatók. Ez már pozitív üzenetet hordoz magában, a szürke hétköznapok, a taposómalom, amit mindannyian tolunk nap, mint nap a felkelés, meló, edzés után a zene az, ami erőt ad – így öten, ahogyan toljuk, akkor legyőzhetetlenné válunk.

Jó hír a Kartel- rajongóknak, hogy az idén 18 éves brigád nem pihen rá a sikerekre: Zolee és a Kartel intenzíven turnézik országszerte, Mosonmagyaróvár, Komárom, Tatabánya, Miskolc, Szolnok, Nyíregyháza, és a főváros sem marad érintetlen idén, az Indoor Fesztivál záró napján, december 30-án lesz hallható a zenekar.

Ganxsta Zolee és a Kartel: Nincs erő

via PRESSCODE

Honlap, VPS, Domain, E-mail mind egy helyen! www.innobrand.hu

Be the first to comment

Leave a Reply

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..