Son-Tec 2014 első negyedévi lemezmegjelenések!

JEKOSJanuár 27-én jött ki a Saturday Zombies 3 különböző változatban, az olasz Jekos Music-nál. Az Original mix mellé készült egy Chiqito remix, aki az úgynevezett “gangsta house” stílusába értelmezte újra a tracket, illetve készült egy Richie Santana remix, ami egy igazi vérbeli techno lett. Richie egyébként a Pacha (NYC) egyik rendszeres fellépője. Uto Karem legutóbbi athéni Evolution-party mixében is fellelhető a track :

2014-02-15 – Uto Karem @ Evolution Warehouse, Area 19, Athens (Utopolys Radio 027)

[00] Raffaele Rizzi – Active [Deeperfect – DPE 698]
[02] ?
[08] ?
[14] ?
[17] ?
[21] Son TecSaturday Zombies (Richie Santana Remix) [Jekos – JEKS 043]
[26] Ant Brooks – Space [Rusted – RSTD 045]
[31] ?
[36] Ben Sims – I Wanna Go Back [Drumcode – DCCD 05]
[43] ?
[48] Alberto Ruiz – Hotel [Deeperfect – DPE 698]
[53] D-Deck – Reside [Agile – 032]
[57] ?

Február 18-án látott napvilágot egy 4 számos “válogatás” Zoli saját kiadóján a Tilth Musicon, melynek alapítása 2005-re tehető, és számos nagy sikert könyvelt el. Licenszelt zenét az Amnesia Ibiza válogatásokra 2 alkalommal (Mar-T és Davide Squillace mixeire), Global Underground, Godskitchen, Redlite Series, Max Graham dupla cdje stb. Szóval a Tilth Music Limited ezzel a 18. kiadvánnyal indult ismét útjára, feléledve a téli álomból amely majd 3 évig tartott, ezért is kapta a “válogatás” a Reborn nevet. A dj support igen hosszú és masszív: Paco Osuna,Jesus Soblechero,Reelow,Sacha Cassar,Samu Rodriguez,A++,Glico,Max Demand,Koko,Dan Noel,Jose Cabello,Bimas,Simone Liberali,Astronivo,Variond,Medu,ImAman,
Massimo Cassini,Proudly People,Saso Recyd,Peppelino,Matt Sassari,Gaga,Diwex,Smoke Sykes,Figueroa & Obando,Bollen & Fichtner,Gustavho Bacilo,Nima Gorji és sokan mások.

Március 5-én jelent meg a Rock the house, 3 számos EP Sabb, SK Supreme nevű kiadóján. Aki ott volt a New DTD House Opening buliján a 3 ból 2 tracket elcsíphetett, ugyanis itt került először bemutatásra a lemez. Többek között James Zabiela, Pirupa kedvencei közé került a megjelenés.

Március 6-án jelent meg a német Autark kiadó 40. kiadványa 10 különböző zenével, köztük a “Let the bass” amit szintén sokan megkedveltek. Kai Limberger, Someone Else, Gianluca Caldarelli, Kenny Brian, Noah Pred, illetve jó néhány újgenerációs német dj, producer és rádiós személyiség.

Láthatjuk tehát, hogy Son-Tec nem üldögél a babérjain, hanem gőzerővel dolgozik 2014-ben is!

www.beatport.com/artist/son-tec/24717
www.facebook.com/snakesedrick

Honlap, VPS, Domain, E-mail mind egy helyen! www.innobrand.hu

Be the first to comment

Leave a Reply

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..