Peet trackje Nick Warren új Soundgarden albumán

Nick Warren - SoundgardenMég egy hét sem telt bele és Peet máris egy újabb, nemzetközi sikeréről számolunk be.

Nagy örömünkre szolgál, hogy mi oszthatjuk meg veletek ezt a jó hírt és bejelenthetjük, hogy 2014. június 9-én Peet egy vadonatúj trackjével színesítve jelenik meg Nick Warren új Soundgarden című CD válogatása. A Hope Recordings gondozásában napvilágot látó válogatás-sorozat első albumán Peet „Fear of Andarana” című munkája kap helyet.

“A zenék válogatása, és azokból egy egyésges album megalkotása nem mindig könnyű folyamat, számomra egy nagyon felelősségtejes feladat. Amióta az legelső “Back To Mine” albumot elkészítettem még a 90-es években, a zenék keresésekor mindig az vezérel – és mára ez szenvedélyemmé vált-, hogy megtaláljam a legtökéletesebb dalokat, a furcsa, de mégis csodálatos ambient darabokat, a dallammal teli, táncolásra ösztönző muzsikákat. Mint DJ és producer úgy érzem, hogy feladataim közé tartozik az új és feltörekvő tehetségeket segíteni, teret és ismertséget nyújtani számukra ebben az állandóan változó zenei világban. Ennél a 13. albumomnál is erre törekedtemi.” – nyilatkozta Nick Warren.

A Soundgarden album első lemeze (CD1), a Leftfield jellegű elektronikát idézi, a mély ambient és borultabb hangokra összpontosít. A második lemez (CD2) inkább táncolható, melynél az Warren eredeti célját figyelembe véve új és már ismert művészek lenyűgöző alkotásait válogatta össze, mint például Barry Jamieson, Black 8, Da Funk és Waywork.

Az album megjelensésével egyidőben egy új, szintén Soundgarden névre keresztelt live-actekkel is megfűserezett eseménysorozat indul Warrennel és sok más elismert DJ-vel.


www.hoperecordings.com
www.pledgemusic.com/projects/nickwarrensoundgarden
www.djnickwarren.com/
www.facebook.com/peetofficial

Honlap, VPS, Domain, E-mail mind egy helyen! www.innobrand.hu

Be the first to comment

Leave a Reply

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..