Ocho Macho-dallal áll színpadra a Budapest Voices

budapest_voices_2014Egy vadonatúj átdolgozás bemutatója is lesz a Budapest Voices augusztus elsejei koncertje a Dürer Kertben. Az énekegyüttes az Ocho Macho – Kowalsky vendégszereplésével készített – Képzeld el másképp című dalát adja elő a saját felfogásában sok más átirattal egyetemben.

A nyáron egyetlen önálló fővárosi koncertjét adja a Budapest Voices augusztus elsején a Dürer Kert szabadtéri színpadán. Fellépésük azért is lesz különleges, mert itt mutatják be először az Ocho Macho feat. Kowalsky Képzeld el másképp című dalukat a saját stílusukban, és ezt követően jó ideig nem is lesz benne a repertoárjukban. Emellett persze a már jól ismert slágerek is felcsendülnek majd a cappella formában, egy ütőhangszeres kíséretében, többek közt Quimby-, Péterfy Bori-, Magashegyi Underground- és Kispál és a Borz- illetve Anna and the Barbies-dalok. Természetesen elénekli a kórus a Kowasly meg a Vegától az Ennyi csak c. számot is, amihez nemrégiben forgattak klipet.
Az Ennyi csak átirata – a korábbi átdolgozásokhoz hasonlóan – az összes zenei áruházban és szolgáltatásban elérhető, így az iTunes, a Songo és az Amazon mellett a Deezer, a Vodafone Korlátlan Zene és a Hallgass Hazait rendszerében is.
A Dürer Kertes koncertre a jegyek kaphatók elővételben 1000 forintos áron a Dürer Kertben és a pesti Hangszerarzenálban, a helyszíni belépő 1500 forint lesz.

Budapest Voices: Ennyi csak (Kowalsky meg a Vega) videó:

Részletek:
www.facebook.com/events/1428094817458366/?fref=ts
www.budapestvoices.hu

Honlap, VPS, Domain, E-mail mind egy helyen! www.innobrand.hu

Be the first to comment

Leave a Reply

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..