B.My.Lake 2014 – 2. napi videóösszefoglaló by: partyanimals.hu

Bármilyen nagy eső is esett le, a sok név és az előző két nap hangulata hajtott minket, nagyon vártuk ezt az estét is. Esőkabáttal felszerelkezve estünk neki a fesztnek. Kiérvén óriási hangulat és tömeg fogadott minket a B stagenél. Éppen Stephan Bodzin reptette a népet, sikítozás, kiabálás, ahogy illik. Majd őt váltotta a várva várt GREGOR TRESHER. Jó szokásához híven gyönyörű ívben rakta a jobbnál jobb trekkeket. Szokás szerint nem sok időnk volt pihenni, mert egy Marek Hemmann kitérőt mindenképpen be akartunk zsúfolni HS82 előtt. Nagyon finom zenéket rakott, de a tempó húzott is vissza minket a nagy színpadhoz. HS82! Csupa nagy betűvel! Nagyon betalált, szinte nem is gondoltuk volna, hogy ilyen jó lesz. Precíz, nagyon okos szett volt, le a kalappal 🙂 Folytatás lentebb….

2014-08-20-3527

 

HS82 szettjének a vége felé már éppen próbáltunk feleszmélni, amikor is eszünkbe jutott, hogy Tale Of Us jön… Nem semmi szettet raktak össze, lehet így is fesztivál headlinerkedni.. 🙂 szépen építették fel a zenéket, néha döngöltek egyet, de összességében szép ívű finom techno szett volt. Őket követte Nina Kraviz, aki eleinte elég lassan építkezett, aztán egyre jobban belejött, de a szettjének a végét elmosta az eső, illetve az egész fesztivált. Pár szerencsés bent rekedt a tánctré fedett részén és onnan tudta élvezni Derrick May szettjét, de mi sajnos az oldalsó sátorban rekedtünk, majd úgy döntöttünk nem várunk tovább, hogy eláll e az eső. Később kiderült igazunk lett, délig esett. Annyira azért nem bánkódtunk, hiszen még várt ránk egy este.. 🙂

 

Honlap, VPS, Domain, E-mail mind egy helyen! www.innobrand.hu

Be the first to comment

Leave a Reply

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..