KLINGANDE az Akváriumban

klingande_2November 28-án francia kivitelben csendülnek fel az elmúlt évek elsőrangú deep house felvételei, kiegészülve a TrueSounds csapat különleges, direkt a jeles estére komponált szettjeivel.

A deep house már átitatja mindennapjainkat, felcsendül a bárokban, plázákban, halljuk a rádióban és ebéd közben a menünket majszolva – de nem mindegy, hogy milyen formában. A stílus iránt érdeklődő műkedvelők dörzsölhetik tenyerüket, hiszen az eklektikus jazz dallamokkal és szaxofon szólókkal átitatott, svéd vonalra hajazó Klingande munkái kitűnnek a sorozatgyártásban kiadott művek végtelen halmazából. Hősünk viszonylag gyorsan belépett a nemzetközi piacra, alig egy év alatt tette le az asztalra a „Jubel” és „Punga” névre keresztelt slágereket, melyek meghozták a várt sikereket. A nyár folyamán sokat hallott zenék mára teljesen beértek, így nem volt kérdés, hogy vendégül látjuk a francia művészt egy klubest keretében.

November 28-án, az Akvárium Klub Martin Audio hangrendszerén élvezhetjük a francia Klingande szívmelengető deep house szettjét, akinek játékát Dandy aka Peter Makto, Greagory S és Davko különleges, direkt az este hangzásvilágához igazított szelekciója fogja kiegészíteni. Ne felejtsétek, november utolsó péntekjét az Akvárium Klubban kell tölteni…

Line up:
KlINGANDE
Dandy aka Peter Makto
Gregory S
Davko

Web: www.akvariumklub.hu
Jegyek: akvariumklub.hu/program/53eb840522bb5e03710cdefe
Facebook esemény: www.facebook.com/events/819994991367348/

További információ:
Verba Gergely
Akvárium Klub
verba.gergely@akvariumklub.hu
+36 30 502 7775

Akvárium Klub

A 2014 áprilisában megújult Akvárium Klub még több, még szebb és még színesebb élményt ad vendégeinek, legyen szó zenéről, ételről, italról, vagy zenei és kulturális programokról.
Az Akváriumban mindenki megtalálja, amire vágyik: több koncertterem, magával ragadó hangulat, világszínvonalú hang- és fénytechnikai rendszer, kiváló étterem és rengeteg program kicsiknek, nagyoknak, szórakozni vágyóknak egyaránt.

Az Akvárium két koncertterme, az 1500 fős NagyHall és a 700 fős KisHall, Budapest legkorszerűbb rendezvényhelyszíneként biztonsággal kiszolgálja a legnépszerűbb hazai és külföldi zenekarokat és elektronikus zenei produkciókat is. Szinte minden számottevő magyar zenekar fellépett az egyedi hangosítással és kiváló fényrendszerrel felszerelt koncerthallokban. A magyar kiválóságokon kívül az Akvárium helyt adott már számos nemzetközi sztárnak is: itt járt John Mayall, a 2manydjs, Nabiha, Andy C, a WhoMadeWho, George Ezra, Tiga, Noir, a Digitalism, a Koan Sound, Sébastien Léger, a Tosca, Popof és még sokan mások.

A VOLT Music Bar exkluzív terei, egyedi koktélválasztéka és míves zenei programjai 200 vendéget szórakoztatnak szerdától szombatig, nap nap után.

A zenei és kulturális programokon kívül az Akvárium legfőbb vonzereje a több száz fő befogadására alkalmas terasz, ami hangulatos találkozási pontként szolgálhat bárki számára, aki megfordul Budapest belvárosban.

Az Akvárium étterme az Aqua Bistro mindig friss alapanyagokból készíti a hamisítatlan bisztró fogásokat. A reggel 8 órától reggelit is felszolgáló étterem a medence alatti térben helyezkedik el, így igazán különleges atmoszférában fogyaszthatjuk el kedvenc fogásainkat. Az étterem jó időben az Akvárium Klub közkedvelt teraszára is kiköltözik.

Felhasználható fotók az Akváriumról:
www.cubby.com/pl/_akvarium_stock_web/_89f78705b6ff42e3879affc602b7ff42

További helyszín információ:
Akvárium weboldal: www.akvariumklub.hu
Akvárium Facebook oldal: www.facebook.com/akvariumklub
VOLT Music Bar Facebook oldal: www.facebook.com/VOLTBarBudapest

Honlap, VPS, Domain, E-mail mind egy helyen! www.innobrand.hu

Be the first to comment

Leave a Reply

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..