B my Lake 2015 – Költözik a Fesztivál!!

B my Lake 3.0 – Költözik a Fesztivál! (ENGLISH TEXT BELOW)10444512_1030327663659858_1385950335627085827_n

Zamárdiba költözik 2015 augusztusában Magyarország egyik legjobban várt elektronikus zenei fesztiválja, a B my Lake!

A négy napos (Augusztus19-20-21-22) B my Lake 2015-ben a Mastercard Balaton Sound helyszínén, Zamárdi szabadstrandján kerül megrendezésre, társbérletben a Nagyon Balaton rendezvénysorozat másik zászlóshajójával, a Strand – Nagyon Zene Fesztivállal.

A korábbi helyszínhez, a balatonvilágosi Club Aliga Üdülőközponthoz hasonlóan Zamárdiban is közvetlenül a vízparton, árnyékos, fás környezetben – a Balaton déli partjának festői szegletében kerül kialakításra a 2014-ben az Európai Fesztiválszövetség által a“legjobb új fesztiválnak”megválasztott elektronikus zenei esemény.

“- Nem túlzás azt állítani, hogy Zamárdi mára nem csupán a Balaton Régió, de az egész ország egyik legkedveltebb fesztiválhelyszíne lett. A Balaton Sound 2007-es debütálása és töretlen sikere után 2013-ban a Strand – Nagyon Zene fesztivál, 2015-től pedig a Strand fesztivál mellett a B my Lake is itt kerül majd megrendezésre: egy időben, egymásszomszédságában”  – mondta el Lobenwein Norbert a Nagyon Balaton és a Strand Fesztivál főszervezője.

A Budapesttől mindössze 110 km-re fekvő Zamárdi infrastruktúrában fejlettebb a korábbi helyszínhez képest, autóval és vonattal is könnyen megközelíthető, s nem utolsósorban még több szálláslehetőséget kínál az ideérkező fesztiválozóknak.

“- Az elmúlt hetekben eredményes tárgyalásokat folytattunk Zamárdi Város Önkormányzati testületével, melynek köszönhetően többéves megállapodást kötöttünk nem csak a Mastercard Balaton Sound és a Strand – Nagyon Zene Fesztivál folytatásáról,hanem a B my Lake Zamárdiban történő megrendezéséről is. A település most már három nagysikerű fesztiválnak ad otthont, amely ezzel az egyedülálló kezdeményezéssel nem csak Magyarország hanem a régió fesztiválfővárosává válik a nyár folyamán.” –tette hozzá Fülöp Zoltán, a B my Lake főszervezője.

A B my Lake, mely idén bekerült Európa Legjobb 10 kis méretű fesztiválja közé (European Festival Awards // Best Small Festival) változatlan koncepcióval várja az elektronikus zeneszerelmeseit. A szervezők (VOLT Produkció és Deadcode Produkció) több, mint 120DJ-vel, egyedülálló fény, -hang, -és látványelemekkel készülnek, az új helyszín pedig még több lehetőséget rejt magában, így tengernyi izgalmas újításra lehet számítani 2015-ben!

Hello Zamárdi!

B my Lake fesztivál 2015.Augusztus 19-20-21-22, Zamárdi

 

 

Jegyek:

Early Bird bérlet (első 500db)17.990 Ft – SOLD OUT

Napijegy: 9990 Ft (Május 15-ig)

4 napos bérlet: 19.990 Ft (Május 15-ig)

VIP bérlet: 35.000 Ft

VIP Napijegy: 15.990 Ft

Kempingjegy: 2500 Ft

Lakókocsi kempingjegy: 20.000 Ft

Még több info: www.bmylake.hu

 

Jegyek kaphatók:

Online:

Fesztivaljegy.hu:fesztivaljegy.hu/index.php?id_category=28&controller=category&id_lang=7

Ticketportal hálózat: www.ticketportal.hu/default.aspx

Eventim hálózat:www.eventim.hu/hu/jegyek/bmylake-fesztival-2015-balaton-zamardi-382725/event.html

Személyesen:

Interticket hálózat irodái:www.jegy.hu/jegyirodak

Ticketportal hálózat jegyirodái:www.ticketportal.hu/selling_places.aspx#-1

Eventim jegyirodái: www.eventim.hu/hu/outletek/

Akvárium Klub jegyiroda: akvariumklub.hu/kontakt

Sziget jegyárusító helyek:www.sziget.hu/fesztival/jegy/jegyarusito_helyek

///

 

B my Lake 2015 – CHANGE OF LOCATION

B my Lake, one of Hungary’s most anticipated electronic music festival is moving Zamárdi in August 2015!

The four-day-long (19th-22nd August) B my Lake festival is relocating to the familiar lakeside location of Balaton Sound, where you can enjoy the amazing panorama of the Southern side.

“It is not an overstatement to say that Zamárdi has become the most popular festival site of the whole country, not just of the Balaton region. After the success of Balaton Sound, debuting in 2007, 2013 saw the launch of Strand Festival and in 2015 B my Lake is also taking place in the area – at the same time, near to each other.” – said Zoltán Fülöp, one of the main organizers of Balaton Sound and B my Lake.

Zamárdi is situated only 110 kms from Budapest and thanks to its developed infrastructureit is much more accessible by car and train than the previous location. It is also important to mention that Zamárdi offers a much wider variety of accommodations.

“The fact that Zamárdi is now hosting three successful festivals a year (Balaton Sound, Strand, B my Lake) makes it not only the capital of the Hungarian summer, but also a true “Festival Capital.” – said Norbert Lobenwein, main organizer of Nagyon Balaton & Strand Festival.

B my Lake, that’s been nominated as Europe’s Best Small Festival at the European Festival Awards, is awaiting electronic music lovers with the same concept of amazing music. The organizers (VOLT Production and Deadcode Production) are bringing more than 120 DJs, unique sound, light and visual elements to the new location, which will open up a whole avenue of new opportunities, so excitement is guaranteed in 2015!

Hello Zamárdi!

B my Lake Festival 19-22 August 2015, Zamárdi


Tickets:
Early Bird 4-day-pass: 60€  – SOLD OUT
Daily Ticket: 33€ (’til 15th May)
4-day Pass: 67€ (’til 15th May)
VIP 4-day-pass: 120€
VIP daily ticket: 55€
Camping ticket: 8€
Caravan ticket: 65€

Online ticket sales:
fesztivaljegy.hu/index.php?id_category=28&controller=category&id_lang=7

Honlap, VPS, Domain, E-mail mind egy helyen! www.innobrand.hu

Be the first to comment

Leave a Reply

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..