DREAM OF A MACHINE – ÚJ VIDEO & REMIX EP KARÁCSONYRA

DOM_Cover_Final1000pxA Zagar a Dream of a Machine c. dalhoz készített új videót, amely egy remix album kiséretében jelenik meg karácsonykor. A szám új single verziója mellett érdekes átiratok készültek az albumra a glitch-hoptól a deep house-ig. Többek között Subotage, Dnte, Nagz vagy az első magyar techno úttörő Bernathy Zsiga értelmezte újra a dalt. Az EP már elérhető a Beatporton, az összes többi digitális áruházban pedig December 25-én jelenik meg.

Az új videót Szabó Áron rendezte és 20 gyerekkel forgatták a Börzsönyben, a Dunaparton és egy elhagyatott lakótelepen. A klip megídézi a 80-as évek ifjúsági filmjeit és vissza adja a legjobb gyerekkori bandázások végtelennek tűnő szabadságát, mégis megjelenik benne egy elvágyódás a jelenlegi civilizációból egy új még ismeretlen világba. A hagyományos történet mesélés helyett, lazán kapcsolodó emlék- és hangulatképek jelennek meg a klipben, amelyhez inspirációt jelentettek olyan kult-filmek is mint a Legyek ura vagy a Stand by me. A video Youtube kiemelt csatornáján, a VEVO-n debütált világszerte.

DREAM OF A MACHINE VIDEO

REMIXES ON SOUNDCLOUD

ZAGAR ON VEVO
www.youtube.com/channel/UCH1yS_aFVKTHRHzDCM8Cl_w

www.zagarmusic.com

Honlap, VPS, Domain, E-mail mind egy helyen! www.innobrand.hu

Be the first to comment

Leave a Reply

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..