BLZ presents Zomboy (UK), The Prototypes (UK)

zomboy_prototypes_flyer2015. május 8., péntek, 23:30
Akvárium Klub / Korhatár: 18+
Jegyár: kedvezményes elővételes jegy 3.000 HUF, normál jegy 3500 HUF
Elővételi helyek: Akvárium Klub, Bp Shop (Árkád, Westend, Wesselényi utca), Ticketportal Hungary jegyárusító helyei, online: www.ticketportal.hu, www.akvariumklub.hu

Line up
Zomboy (Never Say Die Records – UK)
The Prototypes (Viper Recordings – UK)
Chris.SU (FATE Recordigs)
Raise Spirit (Liquicity)
IAN Autorun (Bladerunnaz)
Ajkay Ádám (Gold Record)
Puppetz (Biological Beats)
Klay (Smokin Riddims)

BLZ pres. Zomboy (UK) és The Prototypes (UK)

Május 8-án Budapesten rég nem látott, népszerű nagy brit elektronikus arcokat köszönthetünk az Akvárium klubban, hála a Bladerunnaz szervezőcsapatnakszervezőcsapat jóvoltából, akik ismét egy különleges felhozatallal ajándékozzák meg az érdeklődőket; . Zomboy felel a dubstep beatek dübörgésért, a Prototypes-duo pedig olyan drum n & bass szettet fog gurítani, amit még hosszú ideig emlegetni fogunk. Az estét tovább színesítik az olyan magyar produkciók, mint IAN Autorun, Chris.SU, Raise Spirit, Puppetz, Klay és Ajkay ÁdámAdam Ajkay szettje.

A dubstep legújabb hullámát képviselő guilfordi Zomboy minden bizonnyal felrázza még az “élőhalottakat” is a súlyos likvid szubjaival. Május 25-re meghirdetett új – Zomboyhoz méltóan ‘Resurrected’-nek elnevezett – lemezét olyannyira titokban tartja, hogy a külön erre készült honlapon hallható track címét sem tudhatják a kíváncsiskodók. Az albumon az előző Zomboy LP zenéinek remixei kaptak helyet, a készítők Dillon Francis, MUST DIE!, a DC Breaks és a budapesti bulin szintén fellépő The Prototypes. A buli keretében exkluzív belehallgatást nyerhetnek a résztvevők az új anyagba, ami várhatóan felülmúlja eddigi legfelkapottabb kislemezét, a ‘Game Time EP’-t is. A brit fenegyerek olyan előadóknak készített már remixeket, mint Fedde Le Grand, DJ Fresh és Flux Pavilion.

Az extra nagy felfordulást aA The Prototypes új albumának debütálása okozza majdszintén egy tonnányi új zenével érkezik, hiszen City of Gold című új nagylemezének bemutatójára érkezik, ami várhatóan a pénteki bulin tetőzik. A drum & bass-ben alapnak számító csapat elképesztő minőséget szállít a Viper Recording kiadó égisze alattA Matrix és Futurebound igazgatta Viper kiadónál megjelent album, hasonlóan az eddigi Prototypes zenékhez a dinamikus, könnyen befogadható és a keményebb vonal határmezsgéjén egyensúlyoz, pont úgy, hogy igazán bulis elegyet alkosson.

Emlékezzünk, aA ‘Pale Blue Dot’ kislemez a megjelenése után a Beatport dunb listáján több mint egy hónapon keresztül első helyen uralkodott. Csakúgy, mint Korábbi kislemezeik, az új album is olyan arcleszakítós és tombolós album launch partyval kecsegtetnek májusban, amit a ‘City Of Gold’ előre megjelent három beharangozó trackje csak megerősíteni tud a közönségbenamilyennél ideálisabb nyárindító és sulizáró bulit kívánni sem lehet jobbat. .

Kapcsolódó zenék:
Zomboy – Nuclear:

Zomboy – Airborne:

Zomboy – Immunity:

Prototypes – Pop It Off (feat. Mad He’d City):

Prototypes – Pale Blue Dot:

Prototypes – Don’t Let Me Go (ft. Amy Pearson):

Knife Party – LRAD (The Prototypes remix)

Kapcsolódó weboldalak:
zomboyofficial.com/
resurrectedlp.com
www.wewillneversaydie.com/artists/zomboy/www.theprototypes.co.uk
www.viperrecordings.co.uk/artist/1000069/the-prototypes
www.facebook.com/bladerunnaz
www.facebook.com/events/787673734613195/

Honlap, VPS, Domain, E-mail mind egy helyen! www.innobrand.hu

Be the first to comment

Leave a Reply

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..