Dalszöveg-videó készült Kiss Erzsi Ganxsta-feldolgozásához

59Az Uccsó című dal természetesen a Ganxsta Tribute nagylemezen is megtalálható. Az 1G Records gondozásában megjelenő lemez egy hónapja került a kijelölt MOL töltőállomásokra és már rögtön a megjelenés első hetében a második, majd egy héttel később az első helyen találta magát a MAHASZ TOP 40-es nagylemez listán. A Tribute CD sikere azóta is töretlen, hiszen rendre az első két hely valamelyikén tanyázik.

Az Egy Kiss Erzsi Zene átértelmezése sok szempontból is különleges anyag a lemezen. Mind a hangszerelése, mind a szövegvilága elüt a lemez többi tételétől és mindkét szempontból hűen reprezentálja Kiss Erzsi stílusát. Hamisítatlan világzenés vibe, rézfúvósokkal, az eredeti Ganxsta szöveg átiratával. Olyannyira illeszkedik az EKEZ korábbi munkásságába, hogy Kiss Erzsi a rá jellemző halandzsanyelv elemeiből is épített a dalba, a már meglévő „gengszeres” szöveget kiegészítve. Ezek elegye ez a különösen laza, sodródó, középtempójú dal.
Az Uccsóhoz dalszöveg-videó is készült, amely a szokásoknak megfelelően az 1G Records Youtube-csatornáján lesz majd elérhető. A dalszöveg-videó fő motívuma a cím jegyében, egy utolsó séta.

A videó: www.youtube.com/watch?v=50mi6YjEGTk

A Kiss Erzsi-féle Uccsó lesz az „uccsó” Ganxsta Tribute-videó?
Nem: a közeljövőben további audiovizuális alkotások jelennek majd meg a kiadói csatornán, amely az alábbi linken elérhető: www.youtube.com/user/1grecord
Érdemes tehát feliratkozni az újdonságokért.

Az eddig megjelent hang – és videóanyag:
Lejátszási listaként:

Maga a lemez, Ganxsta Zolee-ék 20 évének összefoglalása egy korongon, a magyar pop, rock, hip-hop és underground zenei szcéna legjobbjainak közreműködésével. Különböző zenekarok saját, szabad értelmezésű, változatos stílusú feldolgozásaiban ismerhetjük meg a Ganxsta Zolee és a Kartel két évtizedét. A nagylemez két teltházas (Barba Negra Music Club, Akvárium Klub) Tribute Show megkoronázása és természetesen a továbbiakban is kapható a kijelölt MOL kutatokon.

A Ganxsta Zolee és a Kartel – 20 év gengszter rap Tribute album – 990 forintért mindenki számára megvásárolható, a kijelölt MOL kutakon. Az alábbi linken elérhető azon MOL töltőállomások listája, ahol megtalálható a lemez: www.docdroid.net/zmg2/ganxsta-tltlloms-lista.pdf.html

1grecords.hu/
www.facebook.com/1grecords
www.facebook.com/ganxstatributeofficial
www.facebook.com/ganxsta.zolee.kartel
www.kisserzsi.hu/
www.facebook.com/EgyKissErzsiZene
www.youtube.com/user/1grecord
www.youtube.com/playlist?list=PLIy3IJG8Bpcv1TtaEs4GjMgo3vepn6swZ
open.spotify.com/album/05OTJInYBHgfGk4wAe3zbI

Honlap, VPS, Domain, E-mail mind egy helyen! www.innobrand.hu

Be the first to comment

Leave a Reply

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..