Guy Mantzur @ Track Terrace

11214161_848699701864448_7507278659460833955_nAz izraeli származású Guy Mantzur a progresszív house feltörekvő titánja, aki az utóbbi években sikert sikerre halmoz, sorra pörgetik a legnagyobbak a számait, egyre több kiadó keresi meg magának. Sikerének titka, hogy kísérletezgetés útján kombinálja a műfajokat, a végeredmény pedig egy utánozhatatlan, egyedi Mantzur-style, ami kirepít az űrbe hipnotikus melódiáival.
A zene iránti őszinte elkötelezettségét mutatja még, hogy a Plattenbank nevű német kiadó társtulajdonosa, valamint a tehetségek kutatásáért felelős vezetője, de az izraeli The Cat And The Dog klubban is rezidens, ahol rajta kívül olyan sztárok fordulnak meg, mint Guy J, Tiesto, Joris Voorn, vagy a Catz ’n Dogz.

Az Open Air buliról a Prime FM és a Roof.Haus gondoskodik, a helyszín pedig nem más, mint a főváros egyik legmenőbb szabadtéri szórakozóhelye, a Track Terrace, ahol Xtra Martin Audio hangtechnika, fedett tánctér, VIP szektor és számos hazai gondoskodik majd az este tökéletességéről.

Esemény: www.facebook.com/events/763688757084768/
Guy Mantzur: www.facebook.com/GuyMantzur.official?fref=ts
Roof.Haus: www.facebook.com/RoofHaus?fref=ts
PRIME FM: www.facebook.com/primefmradio?fref=ts
Track Terrace: www.facebook.com/TrackTerrace?fref=ts

Honlap, VPS, Domain, E-mail mind egy helyen! www.innobrand.hu

Be the first to comment

Leave a Reply

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..